Sponsor in beeld: Wil Artz van Gana Verzekeringsadviseurs

20 april 2022


Onze vereniging mag zich verheugen in de belangstelling te staan van een groot aantal bedrijven, die bereid zijn een sponsorbijdrage te leveren aan de club, doorgaans in ruil voor tegenprestaties in de communicatieve sfeer. Als dank voor deze bereidwilligheid zullen we regelmatig een sponsor in het zonnetje zetten in deze rubriek 'Sponsor in beeld'. We trappen af met Wil Artz van Gana Verzekeringsadviseurs.

Wie ben je?
"Wil Artz, directeur en mede-eigenaar van Gana Verzekeringsadviseurs te Nijmegen. Vanaf 1996 woon ik in Lent en toen ben ik lid van LLTV geworden op de oude locatie nog met gravelbanen. Gelukkig samenwonend in het Lentseveld met Lisette en vader van Jeroen en Sacha die allebei in hun jeugd bij LLTV tennislessen hebben gehad en competitie hebben gespeeld. Jeroen tennist overigens nog steeds op onze club en niet onverdienstelijk. Helaas staan wij niet meer in officiële wedstrijden tegenover elkaar".

Wat doe je?
"Ik adviseer met name bedrijven inzake hun verzekeringen en pensioenen en stuur mede met mijn compagnon de rest van bedrijf met veertien mensen aan."

Waarom ben je sponsor (van LLTV) geworden?
"Bij de overgang van de oude naar de nieuwe club zochten ze een nieuwe hoofdsponsor en werd “een balletje bij mij opgegooid”. Daar hoefde ik niet lang over na te denken, om de naam van ons bedrijf aan zo’n mooie grote en lokale club te linken. Dus al behoorlijk lang is GANA hoofdsponsor en al die jaren ben ik ook iedere week op de club te vinden."

Speel je zelf ook tennis?
"Ik speel dus zeker zelf ook tennis nog vanaf de oude club. Maandagavond hebben wij een groep van circa veertien mannen, die liefst zomer en winter doortennissen. Verder speel ik ook op zaterdags voorjaar + najaar competitie."

Wat kun je onze leden bieden?
"Een verzekeringsadvieskantoor in de buurt met brede kennis over alle soorten particulieren en zakelijke verzekeringen/pensioenen waar je nog snel iemand te spreken krijgt met ouderwetse kennis van zaken en geen student van een callcenter of een chatbot."

Heb je nog een leuke tip?
"Je hele verzekeringspakket op één adres onderbrengen zodat iemand (wel) het totaal overzicht heeft. Verder snel oefenen op topspin met smashcourt als nieuwe ondergrond."

Informatie over het bedrijf
"Gana staat voor Gemeenschappelijke Administratie Nijmeegse Assurantiekantoren, oorspronkelijk een samenwerkingsverband maar nu één, middelgroot kantoor. Mijn opa had zich in 1921 voor het eerst bij de KvK ingeschreven dus je kunt eigenlijk zeggen dat wij vorig jaar ons 100-jarig bestaan hadden. Verder zijn wij ook een volmachtbedrijf dat volmachten heeft van meerdere verzekeraars.
Maar saaie verzekeringsinformatie zal ik iedereen besparen dus verwijs ik graag naar onze website!"

Nieuwscategorieën