LLTV tennispakket (alleen voor Jeugdleden)

Als onderdeel van het alles-in-één lidmaatschap heb je als jeugdlid recht op het LLTV Tennispakket in samenwerking met Sport 2000 Snelders Elst en Tennischool Slagvaardig. In het pakket zit een shirt en een racket of tegoedbon. Dit pakket heeft een winkelwaarde van bijna € 60. Één keer per jaar kan elk jeugdlid een pakket bestellen via onderstaande link.

Bestelformulier 2022 (alleen leden)

Om de bestelling te plaatsen moet je zijn ingelogd als lid. Je kunt inloggen met je clubnummer of KNLTB nummer. Weet jij je wachtwoord niet? Vraag dan een nieuw wachtwoord aan via de optie "wachtwoord vergeten", je ontvangt dan een mail via het bij LLTV bekende mailadres. LET OP: Voor ouders die zelf ook lid zijn van LLTV, zorg dat je bent ingelogd via het account van uw kind.

Shirt 
Voor alle jeugdleden van LLTV hebben we een mooi shirt uitgezocht. Om de juiste maat te kiezen kun je het shirt passen op de vereniging. Vlak voor of na jouw les kun je in het voorportaal (bij de invalidetoilet) het shirt passen. Vraag eventueel aan de trainer waar je dit kan vinden. In verband met Cononamaatregelen is passen in de kleedkamer helaas niet mogelijk. 

Het shirt kan ook gepast worden bij Sport 2000 Snelders Elst. Zolang de Coronaregels met betrekking tot reserveringen bij winkels geldt, dien je wel een afspraak te maken via 0481-374255 (Sport 2000 Snelders Elst).  

Tennisracket of tegoedbon
Als nieuw lid heb je vaak nog geen eigen racket. Door het LLTV Tennispakket wordt je als niet lid volledig ontzorg en kun je kiezen voor een racket in jouw pakket. Dit geldt alleen voor de jongere jeugd met een racketmaat tot 25inch. Vraag jouw trainer om advies voor de juiste maat. Ook bestaande leden kunnen uiteraard kiezen voor een nieuw racket

Heb je geen nieuw racket nodig? Geen probleem! Dan kies je gewoon voor een tegoedbon die te besteden is bij Sport 2000 Snelders Elst.

Jouw pakket ontvangen
Je krijgt een mail van Sport 2000 Snelders Elst zodra jouw pakket klaarligt. Je kunt deze vervolgens ophalen in de winkel in Elst. De pakketten voor 2022 worden vanaf 7 april uitgeleverd.  

Maatvoering kleding (controleer zelf of dit klopt)
De maatvoering van de kleding wordt aangegeven in leeftijden in plaats van de maatvoering die je normaal gewend bent. Hieronder staat aangegeven wat ongeveer de maat is die bij de betreffende leeftijd hoort.

Meisjes/Dames:
6-8 jaar: regulier maat 116 
8-10 jaar: regulier maat 128
10-12 jaar: regulier maat 140
12-14 jaar: regulier maat 152
14+ jaar XS: regulier maat164
14+ jaar S: regulier maat XS
14+ jaar M: regulier maat S
14+ jaar L: regulier maat M
De shirt voor de meisjes/dames vallen erg klein uit doordat ze erg getailleerd zijn.  

Jongens/Heren:
<6 jaar: regulier  maat 116
6-8 jaar: regulier maat 128
8-10 jaar: regulier maat 140
10-12 jaar: regulier maat 152
12-14 jaar: regulier maat 164
14+ jaar XS tm L: regulier als normaal