LLTV tennispakket (alleen voor Jeugdleden)

Als onderdeel van het alles-in-één lidmaatschap heb je als jeugdlid recht op het LLTV Tennispakket in samenwerking met Sport 2000 Snelders Elst en Tennisschool Slagvaardig. In het pakket zitten een shirt en een racket of tegoedbon. Dit pakket heeft een winkelwaarde van bijna 60 euro. Één keer per jaar kan elk jeugdlid een pakket bestellen via onderstaande link.

Bestelformulier 2024 (alleen leden)

Om de bestelling te plaatsen moet je zijn ingelogd als lid. Je kunt inloggen met je clubnummer of KNLTB nummer. Weet jij je wachtwoord niet? Vraag dan een nieuw wachtwoord aan via de optie 'wachtwoord vergeten' op deze website, je ontvangt dan een mail via jouw bij LLTV bekende mailadres. LET OP: Voor ouders die zelf ook lid zijn van LLTV: zorg dat je bent ingelogd via het account van je kind.

Shirt 
Voor alle jeugdleden van LLTV hebben we een mooi shirt uitgezocht. Het nieuwe shirt kan gepast worden bij Sport 2000 Snelders Elst (0481-374255), of je kunt hem passen van een collega tennisser.

Tennisracket of tegoedbon
Als nieuw lid heb je vaak nog geen eigen racket. Door het LLTV Tennispakket wordt je volledig ontzorgd en kun je kiezen voor een racket in jouw pakket. Dit geldt alleen voor de jongere jeugd met een racketmaat tot 25 inch. Vraag jouw trainer om advies voor de juiste maat. Ook bestaande leden kunnen uiteraard kiezen voor een nieuw racket

Heb je geen nieuw racket nodig? Geen probleem! Dan kies je gewoon voor een tegoedbon die te besteden is bij Sport 2000 Snelders Elst.

Jouw pakket ontvangen
Je krijgt een mail van Sport 2000 Snelders Elst zodra jouw pakket klaarligt. Je kunt deze vervolgens ophalen in de winkel in Elst.  

Beschikbare maten
Meisjes: 128,140,152, 164
Dames: XS, S, M, L, XL, XXL
Jongens: 128, 140, 152, 164, 176  
Heren: S, M, L, XL, XXL, XXXl