Lidmaatschap volwassenen

Wachtlijst volwassenen

Onze vereniging is populair, we hebben veel nieuwe leden mogen verwelkomen in de afgelopen jaren en we hebben nu ruim 1000 leden. Alle tennisactiviteiten passen nog nét. Daarom moesten we per 1 juli 2021 een wachtlijst voor senior leden invoeren. Als je je inschrijft als nieuw lid, word je op de wachtlijst geplaatst.
Bij iedere afmelding van een bestaand lid, kan er weer één iemand van de wachtlijst worden gehaald. Als je je tegelijkertijd met een of meer andere personen hebt aangemeld, dan is het dus mogelijk dat jullie niet op hetzelfde moment worden toegelaten als lid.
Als je aan de beurt bent, dan krijg je hierover een e-mail en heb je een week de tijd om jouw aanmelding te bevestigen.

 

Kosten

De contributie voor het lidmaatschap volwassenen bij LLTV is:

  • € 170,00 voor senioren (vanaf 26 jaar)
  • € 80,00 voor senioren (18 tot 25 jaar)

Naast de contributie betaal je eenmalige inschrijfkosten wanneer je lid wordt. Deze zijn:

  • € 25,00 voor senioren (vanaf 18 jaar)

Nieuwe leden betalen contributie vanaf de eerstvolgende incassoperiode na ingang lidmaatschap. De incassoperioden zijn van 01-01 t/m 30-06 en 01-07 t/m 31-12 van elk jaar. Deze regeling is alleen geldig als je nog niet eerder lid bent geweest van LLTV. De hoogte van de contributie wordt elk jaar vastgesteld tijdens de algemene ledenvergadering (ALV)

Ben je nog geen 18? Dan vind je meer informatie over jouw lidmaatschap op de pagina Lidmaatschap jeugd (t/m 17 jaar)

 

Lid worden

Je kunt jezelf inschrijven met ons online inschrijfformulier via de knop hieronder. Je wordt dan lid maar, mocht het je niet bevallen, dan kun je tot twee maanden nadat je lid bent geworden per direct opzeggen. Je bent dan geen contributie verschuldigd. Alleen het einschrijfgeld krijg je niet terug.

De contributie wordt altijd geheven in twee termijnen: de helft rond 1 juni en de helft rond 1 november.

Ieder nieuw lid ontvangt een welkomstbrief en daarna regelmatig de digitale nieuwsbrief via de e-mail.

Aanmelden lidmaatschap

 

Lidmaatschap opzeggen

Het lidmaatschap loopt van 1 januari tot en met 31 december. Wordt het lidmaatschap niet beëindigd, dan volgt automatisch verlenging voor het volgende seizoen. Het lidmaatschap dient vóór 30 november te worden opgezegd. Zeg je vóór 31 mei op, dan zal de tweede contributietermijn van dat jaar niet geincasseerd worden, mits er geen nota's meer open staan.
Klik hier voor het opzeggen van je lidmaatschap en voor meer informatie hierover.  

 

Recreatief tennis

Er zijn vele mogelijkheden voor recreatief tennis. Je kunt vrijwel altijd terecht op een aantal banen met een maatje of meerdere maatjes. De banen zijn geopend van 8 uur tot 22 uur. Op competitiedagen, toernooien of bijzondere aangelegenheden zijn er meestal geen banen voor recreatief tennis beschikbaar. Houd de berichtgeving hierover goed bij! Kijk regelmatig op de website of de verenigings-app op je telefoonlees en lees de nieuwsbrief.

Elke dinsdag en vrijdag is er recreatief tennis van 10 tot 13:30 uur. We richten ons met deze ochtenden vooral op de 50-plus groep, maar ook jongeren zijn welkom. Meestal zijn er zo’n 16 tot 28 mensen aanwezig. Er wordt om 10 uur eerst getost, waarna er tot 11:30 uur wordt getennist. Dan een pauze van een half uur om even koffie of thee te drinken, en ebentueel je meegebrachte boterham op te eten. Om 12 uur weer een nieuwe ronde tot 13:30 uur. Je kunt de hele tijd meespelen, maar kunt ook kiezen om alleen te spelen van 10 tot 11:30 uur of van 12 tot 13:30 uur.

 

Meedoen-regeling

LLTV doet mee aan de 'Meedoen-regeling' voor inwoners van de gemeente Nijmegen. Met de Meedoen-regeling geeft de gemeente Nijmegen mensen met een laag inkomen maximaal € 150,- om te sporten, een cursus te volgen of een culturele activiteit te doen. Voor meer informatie lees dit nieuwsbericht of kijk op de website van de gemeente Nijmegen.

 

Meer informatie

Meer informatie kan opgevraagd worden bij de Ledenadministratie van de LLTV via [email protected].