Aanmelden voorjaarscompetitie 2024

Via onderstaand formulier kun je je inschrijven voor de voorjaarscompetitie.
 

Speeldagen en speeldata

De speeldata voor de voorjaarscompetitie 2024 vind je hier. De zomeravondcompetitie op woensdagavond begint half mei. (Let op: de data daarvoor zijn nog niet bekend, de data die je in de pdf bij woensdag zien staan, zijn niet de data van de zomeravondcompetitie).
 

Uitgangspunten indeling

In het voorjaar houden we bij de indeling rekening met de volgende uitgangspunten:

 • Bij de zaterdag en zondag voorjaarscompetitie wordt voorrang gegeven aan teams die inschrijven voor competities waarin zowel enkel als dubbelwedstrijden gespeeld worden
 • Bij de zaterdag en zondagcompetities in het voorjaar krijgen teams die het jaar ervoor gespeeld hebben (competities met enkel en dubbelwedstrijden) voorrang op nieuwe teams in verband met het promotie/degradatie systeem. Dit is onder voorwaarde dat het team zich op tijd inschrijft en uit minimaal 4 dezelfde spelers bestaat als het jaar ervoor.

Meer informatie over de uitgangspunten voor de indeling vind je hier.

Competitiesoorten

Je kunt je inschrijven voor de woensdagavond, donderdagochtend, vrijdagavond, zaterdag en zondag. Voor de vrijdagavond is er alleen de mogelijkheid om te dubbelen, op zaterdag en zondag kun je ook enkelen. Op vrijdagavond speel je om de week en zijn er 5 speeldagen.
 
Bij het inschrijven kun je een 1e en 2e voorkeur opgeven. Als het tot een loting komt, loten we alleen op de 1e voorkeur. Word je uitgeloot, maar is er nog plaats op je 2e voorkeur? Dan schrijven we je daarvoor in.

Heb je al een team? Schrijf je dan in als volledig team inschrijven. Het is de bedoeling dat de captain de inschrijving invult voor het hele team. 1 inschrijving per team is dus voldoende. Je kunt je ook individueel inschrijven. We kijken dan of we je aan een team kunnen toevoegen.

Inschrijvingen per e-mail of op andere manieren nemen we niet in behandeling. Een team van 4 personen wordt niet als volledig team gezien en de Technische Commissie streeft ernaar een vijfde en/of zesde speler toe te voegen. Dit mede met het oog op het grote aantal invallers dat elk jaar nodig blijkt te zijn en om iedereen de kans te geven om competitie te spelen bij LLTV. We kunnen helaas geen competitieplek garanderen i.v.m. een beperkt aantal plekken.

Wil je niet vast in een team zitten, maar wel invallen als het nodig is? Geef dit dan door via [email protected]. We plaatsen je dan op een invallerslijst.

Competitieaanbod

 1. Woensdagavond 17+ (4x HD of 4x DD of DD-HD-2x GD)
 2. Donderdagochtend Dames Dubbel (4x DD)
 3. Vrijdagavond Heren 17+ (4x HD)
 4. Vrijdagavond Heren 35+ (4x HD)
 5. Vrijdagavond Dames 17+ (4x DD)
 6. Vrijdagavond Dames 35+ (4x DD)
 7. Vrijdagavond Dames 50+ (4x DD)
 8. Vrijdagavond Gemengd 17+ (1x HD, 1x DD, 2x G)D
 9. Vrijdagavond Gemengd 35+ (1x HD, 1x DD, 2x GD)
 10. Zaterdag Heren 17+ (4x HE, 2x HD)
 11. Zaterdag Heren 35+ (4x HE, 2x HD)
 12. Zaterdag Heren Dubbel 17+ (4x HD)
 13. Zaterdag Heren Dubbel 50+ (4x HD)
 14. Zaterdag Dames 17+ (4x DE, 2x DD)
 15. Zaterdag Dames Dubbel 17 + (4x DD)
 16. Zaterdag Gemengd 17+ (1x HE, 1x DE, 1x HD, 1x DD en 1x GD)
 17. Zaterdag Gemengd 35+ (1x HE, 1x DE, 1x HD, 1x DD en 1x GD)
 18. Zaterdag Gemengd Dubbel 17+ (1x HD, 1x DD, 2x GD)
 19. Zondag Heren (4x HE, 2x HD). Let op: hiervoor geldt geen leeftijdsbeperking
 20. Zondag Heren 35+ (4x HE, 2x HD)
 21. Zondag Heren Dubbel (4x HD)
 22. Zondag Dames (4x DE, 2x DD). Let op: hiervoor geldt geen leeftijdsbeperking
 23. Zondag Dames Dubbel (4x DD)
 24. Zondag Gemengd 17+ (1x DE, 1x HE, 1x DD, 1x HD en 1x GD) 
 25. Zondag Gemengd 35+ (1x DE, 1x HE, 1x DD, 1x HD en 1x GD)
 26. Zondag Gemengd Dubbel (1x HD, 1x DD, 1x GD)

Voor meer informatie kun je terecht op https://www.knltb.nl/tennissers/competitie/. Mocht je daarna nog vragen hebben, dan horen wij dit graag.

Inschrijven

Naar inschrijfformulier (alleen leden)

Om het formulier in te vullen moet je zijn ingelogd als lid. Je kunt inloggen met je clubnummer of KNLTB nummer. Weet jij je wachtwoord niet? Vraag dan een nieuw wachtwoord aan via de optie 'wachtwoord vergeten'. Je ontvangt dan een mail via het bij LLTV bekende mailadres. Je kunt je aanmelden tot en met 10 december 2023.