Tennisles

Uiteraard is het mogelijk om bij LLTV tennislessen of teamtrainingen te volgen, zowel voor jeugd als voor senioren. Om les te kunnen volgen moet je lid te zijn van LLTV.

Alle lessen en trainingen worden verzorgd door Tennisschool Slagvaardig, ook de aanmeldingen, indelingen, en het innen van de lesgelden wordt door de tennisschool Slagvaardig verzorgd.

Voor jeugdleden t/m 11 jaar geldt dat ze vallen onder het "Tenniskids" programma van de KNLTB. Kinderen van 5 t/m 9 jaar in de rode groepen en kinderen van 8 t/m 11 jaar in de oranje groepen. Hoe snel een kind van kleur naar kleur gaat wisselt per kind en wordt uiteraard met ouders besproken door de trainers.

Kinderen van 10-12 jaar vallen onder de groene groepen en vanaf 11 jaar en ouder kunnen ze naar de reguliere gele ballen. Voor de groene en de gele groepen geldt dat ze zich gewoon met het formulier en de pakketten voor de reguliere trainingen in moeten schrijven.

Nieuwe cyclus start in april
Op dit moment trainen er al ruim 400 mensen en zitten we in de avonduren helemaal vol. In april start een nieuwe lescyclus. Meer informatie volgt snel.
Kinderen kunnen makkelijker tussendoor instromen. Neem hiervoor contact op via onderstaande gegevens.

Vragen?
Je kunt altijd contact met ons opnemen:

Hopelijk tot snel op de tennisbaan!