Je lidmaatschap opzeggen

Opzeggen van je lidmaatschap bij LLTV kan gemakkelijk via onderstaande opzegformulier. Wanneer je het formulier hebt ingevuld en opgeslagen, wordt jouw opzegging verstuurd naar onze ledenadministratie. Je krijgt van hen een bevestiging zodra je lidmaatschap is verwerkt.

Naar opzegformulier (alleen leden)

Om de het formulier in te vullen moet je zijn ingelogd als lid. Je kunt inloggen met je clubnummer of KNLTB nummer. Weet jij je wachtwoord niet? Vraag dan een nieuw wachtwoord aan via de optie "wachtwoord vergeten", je ontvangt dan een mail via het bij LLTV bekende mailadres. 

Lidmaatschap volwassenen opzeggen

Het lidmaatschap voor volwassenen loopt van 1 januari tot en met 31 december. Wordt het lidmaatschap niet beëindigd, dan volgt automatisch verlenging voor het volgende seizoen. Het lidmaatschap dient voor 30 november te worden opgezegd.

Wil je je lidmaatschap toch eerder beëindigen? Dan bieden wij een tussentijdse opzegging tegen betaling. Voor het bedrag van € 40 kun jij je lidmaatschap tussentijds beëindigen. Maar let op: Reeds geincasseerde contributie wordt niet verrekend of terug betaald.

Lidmaatschap jeugd (t/m 17 jaar) opzeggen

Voor de jeugd zijn er twee opzegmomenten per jaar. Deze zijn aan het einde van elke lescyclus (31 maart en 31 oktober). Zodra jij je lidmaatschap opzegt, brengen we ook de tennisschool op de hoogte om door te geven dat je wil stoppen met lessen. 

Voor jeugdlidmaatschap is tussentijdse opzegging niet mogelijk