Je lidmaatschap opzeggen

Opzeggen van je lidmaatschap bij LLTV kan gemakkelijk via onderstaand opzegformulier. Wanneer je het formulier hebt ingevuld en opgeslagen, wordt jouw opzegging verstuurd naar onze ledenadministratie. Je krijgt van hen een bevestiging zodra je opzegging is verwerkt.

Naar opzegformulier (alleen leden)

Om het formulier in te vullen moet je zijn ingelogd als lid. Je kunt inloggen met je clubnummer of KNLTB nummer. Weet jij je wachtwoord niet? Vraag dan een nieuw wachtwoord aan via de optie 'wachtwoord vergeten', je ontvangt dan een mail via het bij LLTV bekende mailadres.


Lidmaatschap volwassenen opzeggen

Het lidmaatschap loopt van 1 januari tot en met 31 december. Wordt het lidmaatschap niet (tijdig) beëindigd, dan volgt automatisch verlenging voor het volgende seizoen. Het lidmaatschap dient volgens de statuten vóór 30 november te worden opgezegd.
Bij een opzegging vóór 1 maart kan het bestuur besluiten om de helft van de contributie voor het lopende jaar kwijt te schelden. Reeds betaalde contributie wordt niet terugbetaald.
Wil je opzeggen en je training bij Slagvaardig? Vergeet dan niet om ook daar op te zeggen!


Lidmaatschap jeugd (t/m 17 jaar) opzeggen

Het lidmaatschap loopt van 1 januari tot en met 31 december. Wordt het lidmaatschap niet beëindigd, dan volgt automatisch verlenging voor het volgende seizoen.
Voor de jeugd zijn er twee opzegmomenten per jaar. Je kunt opzeggen tegen het einde van elke lescyclus (31 maart en 31 oktober). Opzegging moet wel plaatsvinden vóór 1 maart of vóór 1 oktober. Wil je opzeggen en je training bij Slagvaardig? Vergeet dan niet om ook daar om te zeggen!