Lidmaatschap jeugd (t/m 17 jaar)

Samen met Tennisschool Slagvaardig biedt LLTV alles-in-één tennis voor onze jeugdleden. Daarmee bieden we meer gemak én meer duidelijkheid aan ouders over de kosten van tennis. 

Voor elke leeftijdsgroep een overzichtelijk aanbod


In bovenstaand overzicht hebben we precies neergezet wat alles-in-één betekent voor zowel onze jeugdleden als voor hun ouders. Het aanbod is samengesteld door zowel LLTV als Slagvaardig. Daarmee bieden we dit gezamenlijk aan voor onze jeugd, hoewel strikt genomen LLTV en Slagvaardig twee aparte onderdelen zijn. Op dit moment moeten nieuwe leden zich op twee plekken hun gegevens invullen. Eén keer bij LLTV voor het lidmaatschap en een keer bij Slagvaardig voor de lessen. Dat willen we gaan verbeteren zodat 1 keer aanmelden voldoende is. Vooralsnog is de incasso van de contributie (LLTV) en de lessen (Tennisschool Slagvaardig) nog wel gescheiden.

* Wanneer een jeugdlid boven zijn of haar leeftijdsniveau speelt kan deze, in overleg, ook in een oudere leeftijdsgroep worden ingedeeld.

Lid worden

Je kunt jezelf inschrijven met ons online inschrijfformulier via deze link: aanmelden lidmaatschap

Inschrijfkosten of verloren pas 

Naast de contributie betaal je eenmalige inschrijfkosten wanneer je lid wordt. Deze zijn € 15,00 voor jeugdleden (0 t/m 17 jaar). Vervanging van de LLTV- ledenpas bij verlies of anderszins kost € 15,00.

Lidmaatschap opzeggen 

Opzeggen kan per einde van de lessyclus (31 maart en 31 oktober), opzeggen kan via: https://www.lltv.nl/lidmaatschap_opzeggen. 

Uitleg onderdelen alles-in-één

Lidmaatschap

Na aanmelding van een jeugdlid wordt hij/zij lid van LLTV en ook aangemeld bij de KNLTB. Daarin verandert er niets ten opzichte van de huidige situatie.  

Shirt en Racket

Samen met onze sponsor Snelders Sport in Elst en Tennisschool Slagvaardig hebben we een mooi pakket aan materiaal samengesteld voor onze jeugdleden. Hiermee zorgen we er voor dat al onze jeugdleden elk seizoen, zonder extra kosten, een shirt van de vereniging krijgen én een bijdrage voor een racket. Meer informatie vind je op deze pagina  

Onbeperkt vrij spelen

Voor alle jeugd is het mogelijk om onbeperkt vrij te spelen. Net als nu het geval is. Voor de jongste jeugd zien we dat dit niet vaak gebeurt, daarom gaan we voor hen een "instuifmoment" mogelijk maken.

Instuifmoment

Voor de kinderen tot en met 10 jaar gaan we een instuifmoment creëren. Een moment waarop deze kinderen samen met hun tennisvriendje en -vriendinnetjes naar de vereniging komen om lekker met elkaar te tennissen. Onder begeleiding van de Tennisschool en/of vrijwilligers. Hiermee willen we de kinderen stimuleren om vaker te komen tennissen, omdat de drempel naar vrij tennissen soms net iets te hoog is. 

Subsidie 2e les

Voor de kinderen vanaf 11 jaar is er vanwege het niveauverschil geen instuif, maar is het wel mogelijk om een tweede keer in de week te lessen. De extra kosten voor deze tweede les zijn, als gevolg van een subsidie vanuit de vereniging, lager dan de eerste keer les. 

Leuke activiteiten

Onze actieve jeugdcommissie organiseert jaarlijks veel activiteiten, zoals een kamp, een Halloween themamiddag en spooktocht, ouder-kind toernooi en nog veel meer. Waarbij soms wordt getennist, maar vooral veel plezier gemaakt wordt. Kosten voor deze activiteiten  zijn inbegrepen bij alles-in-één.

Wedstrijden

Wedstrijden spelen is een (groot) onderdeel van de sport en belangrijk voor de ontwikkeling van onze jeugdleden. Ook onderdeel zijn van team en met je club tegen andere clubs spelen is erg leuk en leerzaam. We gaan er in de nieuwe aanpak vanuit dat iedereen mee doet met de wedstrijden zoals de Worldtour of Competitie en de clubkampioenschappen. Ook deze kosten zijn inbegrepen in alles-in-één.

Tennisles

De tennislessen worden verzorgd door Tennisschool Slagvaardig. Als je je aanmeldt als jeugdlid, dan neem je automatisch deel aan het alles-in-één concept en word je ingedeeld voor de tennisles. Geen dubbele aanmelding meer dus. Wel kan het zijn dat (ivm planning en incasso) nog wat extra gegevens van je worden gevraagd door de Slagvaardig.