Inschrijving voor de wintertraining geopend!

07 oktober 2022


Na de herfstvakantie beginnen we op maandag 31 oktober met de wintertrainingen. Deze cyclus van 16 trainingen duurt tot eind maart. Een goed moment om actief te blijven in de wintermaanden en om te werken aan je techniek in een wedstrijdloze periode. De inschrijving sluit op woensdag 12 oktober.

Welk lespakket kan ik het beste kiezen?
Voor de trainingen geldt: hoe kleiner de groep, hoe meer aandacht je krijgt. Je krijgt in een groep van vier personen meer persoonlijke aandacht van de train(st)er. Dat maakt dat je in een groep van vier personen sneller vooruitgang boekt dan in een grote groep, wat mogelijk voor jou het prijsverschil de moeite waard maakt.
Bovendien is de samenstelling in een groep van acht net iets diverser. Dat maakt dat de onderlinge niveauverschillen groter zullen zijn in een groep van acht personen.

Tip: als je een doordeweekse dag overdag beschikbaar bent, is dat een goede optie. Voordelen van overdag trainen:
. Veel spelers geven aan dat dit een fijne afwisseling is van een werkdag of een fijne invulling van een vrije dag.
. Je hebt een grotere kans om ingedeeld te worden als je overdag traint.
. Overdag zijn er meer banen beschikbaar, waardoor er vaak ruimte is om een extra baan te gebruiken. Dat is vaak fijner oefenen.
. Je krijgt korting bij overdag trainen.
. Is er voor iedereen trainingsplek?
. In de vorige lesperiodes heeft iedereen altijd een lesoptie aangeboden gekregen. Met ruim 550 lessers in de afgelopen zomerperiode zijn er weinig plekken meer over.

Hoe heb ik de beste kans om geplaatst te worden?
Als je overdag beschikbaar bent, dan heb je meer kans om geplaatst te worden. Neem gerust contact met de trainers op als je vragen hebt over deze trainingsoptie.
Hoe ruimer jouw beschikbaarheid, hoe groter de kans dat je ingedeeld wordt. Met name als je beschikbaar bent tussen 18-20u en 21 en 22 uur.
Ben je op vrijdagavond beschikbaar? Geef dat dan door. Dan is de beste kans het grootst om geplaatst te worden.
Voor de jeugd geldt: geef zo ruim mogelijke beschikbaarheid op. De vrijdag zit heel erg vol. Er is meer plek, als jouw zoon of dochter ook op een andere dag kan trainen.

Aanmelden en informatie
Klik hier om je aan te melden voor de training en doe dat vóór woensdag 12 oktober.
Klik hier voor meer informatie over de trainingen en de trainers.

Nieuwscategorieën