Gezellig en geslaagd LOTJE!

01 april 2024


In totaal deden er zo’n 115 deelnemers mee, waarvan zo’n 92 jeugdleden van onze club. De jongste jeugdleden (rood en oranje) kwamen in het eerste weekend in actie. Voor de iets oudere jeugd (geel en groen) stonden de rest van de week wedstrijden ingepland.

Het was een gezellige, sportieve week met veel mooie en spannende wedstrijden. Naast tennis was er van alles te doen op de club: er konden spelletjes worden gespeeld op de Wii, er kon lekker ouderwets worden gesjoeld en in het finaleweekend was er een springkussen waar vooral de jongste kinderen zich volop konden uitleven. Ook mochten alle deelnemers voor hun eerste wedstrijd draaien aan het Rad van Fortuin, waarmee er leuke tennisprijzen te winnen waren. Als kers op de taart was er ook nog een complimentenmuur, waar iedere speler na elke wedstrijd een bijdrage aan mocht leveren, door een complimentje te geven aan de tegenstander. De complimentjes stroomden binnen en zijn nog steeds te zien in het clubhuis.

Het was een superleuke week en voor veel jeugdspelers ook een mooie voorbereiding op de voorjaarscompetitie, die op 2e Paasdag van start is gegaan.

Hartelijk dank aan iedereen die dit toffe toernooi mogelijk heeft gemaakt: Fenna, Tessa, Daniël en Judith dank voor de voortreffelijke organisatie, jullie grote inzet en enthousiasme! Ook alle ouders die een extra handje hebben geholpen: superdank voor jullie hulp! En tot slot alle sponsoren: ING, Jumbo en Gigapret: dank voor de financiële support!

Nieuwscategorieën


Reacties

Lyset den Blijker 04-04-2024 22:42

Super gedaan!

Marijn Hoenderdos 03-04-2024 22:59

Leuk artikel en heel graag gedaan!

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen