Aanmelden Najaarscompetitie 2024

De voorjaarscompetitie en zomeravondcompetitie zijn nog in volle gang, maar het is binnenkort al tijd om de teams voor de najaarscompetitie in te schrijven. Via onderstaand formulier kun je je t/m 2 juni aanmelden voor de najaarscompetitie.
 

Speeldagen en speeldata

De najaarscompetitie bestaat uit 5 speeldagen. De speeldata voor de najaarscompetitie vind je hier.

Competitiesoorten

In het najaar geven we als club voorrang aan de teams die dubbelcompetitie willen spelen. Je hebt de mogelijkheid om je op te geven voor dames, heren of gemengde competitie. De uitgangspunten voor de indeling van de competities vind je hier.

Je kunt je inschrijven voor de vrijdagavond, zaterdag en zondag. Voor de vrijdagavond is er alleen de mogelijkheid om te dubbelen, op zaterdag en zondag kun je ook enkelen. Hou er hierbij rekening mee dat teams die zich inschrijven voor een dubbelcompetitie bij de najaarscompetitie voorrang krijgen in de loting. De woensdagavond wordt helaas niet aangeboden door de KNLTB in het najaar.
 
Je kunt een 1e en 2e voorkeur opgeven. We loten alleen op de 1e voorkeur. Word je uitgeloot, maar is er nog plaats op je 2e voorkeur? Dan schrijven we je daarvoor in.

Je kunt je als volledig team inschrijven. Het is de bedoeling dat de captain de inschrijving invult voor het hele team, 1 inschrijving per team is voldoende. Je kunt je ook individueel inschrijven. We kijken dan of we je aan een team kunnen toevoegen.

Inschrijvingen per e-mail of op andere manieren nemen we niet in behandeling. Een team van 4 personen wordt niet als volledig team gezien en de Technische Commissie streeft ernaar een vijfde en/of zesde speler toe te voegen. Dit mede met het oog op het grote aantal invallers dat elk jaar nodig blijkt te zijn en om iedereen de kans te geven om competitie te spelen bij LLTV. We kunnen helaas geen competitieplek garanderen i.v.m. een beperkt aantal plekken.

Wil je niet vast in een team zitten, maar wel invallen als het nodig is? Geef dit dan door via [email protected].

Competitieaanbod

 1. Vrijdagavond Gemengd 17+ of 35+ (1x heren dubbel, 1x dames dubbel, 2x gemengd dubbel)
 2. Vrijdagavond Heren 17+ of 35+ (4x heren dubbel)
 3. Vrijdagavond Dames 17+ of 35+ (4x dames dubbel)
 4. Zaterdag Gemengd 17+ of 35+ (1x heren enkel, 1x dames enkel, 1x heren dubbel, 1x dames dubbel en 1x gemengd dubbel)
 5. Zaterdag Gemengd Dubbel 17+ (1x heren dubbel, 1x dames dubbel, 2x gemengd dubbel)
 6. Zaterdag Heren 17+ of 35+ (4x heren enkel, 2x heren dubbel)
 7. Zaterdag Heren Dubbel 17+ of 50+ (4x heren dubbel)
 8. Zaterdag Dames 17+ (4x damesenkel, 2x dames dubbel)
 9. Zaterdag Dames Dubbel 17+ of 35+ (4x dames dubbel)
 10. Zondag Gemengd (1x dames enkel, 1x heren enkel, 1x dames dubbel, 1x heren dubbel en 1x gemengd dubbel). Let op: hiervoor geldt geen leeftijdsbeperking.
 11. Zondag Gemengd Dubbel (1x heren dubbel, 1x dames dubbel, 2x gemengd dubbel). Let op: hiervoor geldt geen leeftijdsbeperking.
 12. Zondag Heren (4x heren enkel, 2x heren dubbel). Let op: hiervoor geldt geen leeftijdsbeperking.
 13. Zondag Heren 35+ (4x heren enkel, 2x heren dubbel)
 14. Zondag Heren Dubbel (4x heren dubbel. Let op: hiervoor geldt geen leeftijdsbeperking.
 15. Zondag Dames (4x dames enkel, 2x dames dubbel). Let op: hiervoor geldt geen leeftijdsbeperking
 16. Zondag Dames Dubbel (4x dames dubbel). Let op: hiervoor geldt geen leeftijdsbeperking.

Voor meer informatie kun je terecht op https://www.knltb.nl/tennissers/competitie/. Mocht je daarna nog vragen hebben, dan horen wij dit graag.

Inschrijven

Naar inschrijfformulier (alleen leden)

Om de het formulier in te vullen moet je zijn ingelogd als lid. Je kunt inloggen met je clubnummer of KNLTB nummer. Weet jij je wachtwoord niet? Vraag dan een nieuw wachtwoord aan via de optie 'wachtwoord vergeten'. Je ontvangt dan een mail via het bij LLTV bekende mailadres.