Wildcard voor vrijwilliger: Joep Michels

27 april 2023


LLTV drijft op een groot aantal enthousiaste vrijwilligers. Regelmatig krijgt een van onze vrijwilligers een 'wildcard' om zich voor te stellen op onze app/website en in de nieuwsbrief. Na Lenny Rijken en Luuk Roeling is nu de beurt aan Joep Michels, penningmeester en tevens verantwoordelijk voor Beheer & Onderhoud.

Naam

Joep Michels

Leeftijd, geboorteplaats, woonplaats
Ik ben 36 jaar, geboren in Heide (Limburg) en woon in Nijmegen-Noord in de wijk Grote Boel.

Getrouwd/samenwonend, kinderen
Getrouwd met Esther en we hebben een zoon van negen maanden oud, Julian.

Beroep, werk, werkgever(s) of zaak
Programma Manager bij Vanderlande in Veghel. Iedereen kent waarschijnlijk de bedrijven PostNL of DHL en wat zij doen. Wat mensen vaak niet weten is dat wij de sorteersystemen maken voor deze bedrijven die er, hopelijk 😉, voor zorgen dat de pakketjes in de juiste vrachtwagen of bestelbus terecht komen. Deze systemen kunnen altijd worden verbeterd. Ik leid een team waarin we een selectie maken van de belangrijkste verbeteringen en deze doorvoeren in onze producten.. Wat ik ontzettend leuk vind aan dit werk is dat het divers is. Ik ben aan de ene kant nog steeds bezig met de techniek en aan de andere kant ben ik ook bezig met projectmanagement. De grootste uitdaging is om iedereen dezelfde richting op te krijgen.

Hobby’s, huisdieren en ‘guilty pleasures’
Mijn hobby’s zijn tennis, hardlopen, wielrennen, speciaalbiertjes drinken, borrelen en afspreken met vrienden en familie. Daarnaast lees ik graag (met name biografieën), volg ik voetbal en ben ik fan van Ajax 😊. Guilty pleasure: Tony Chocolonely karamel zeezout!

Wat is het mooiste boek dat je afgelopen jaar hebt gelezen?
Het mooiste boek dat ik afgelopen jaar heb gelezen is 'Open' van André Agassi. Bijzonder om te lezen dat ondanks dat hij een enorme hekel had aan tennis, hij er toch zo goed in kon zijn.

En de mooiste film of serie die je gezien hebt
Schindler’s List is één van de mooiste films die ik heb gezien, daarnaast vind ik de serie The Lincoln Lawyer erg goed en kijk ik graag Scandinavische thrillers.

Welke artiest heb je het laatste jaar het vaakst geluisterd?
The Passenger.

Wanneer ben je begonnen met tennissen?
Toen ik acht was ben ik begonnen met tennissen. In mijn omgeving waren er helaas weinig leeftijdsgenoten die ook gingen tennissen waardoor ik ben gestopt en ben gaan voetballen. Aan het einde van mijn studie in Eindhoven heb ik het tennissen weer opgepakt. Een paar jaar later ben ik naar Nijmegen verhuisd en speel ik sinds 2019 bij LLTV.

Wat was je hoogste ranking en wat is je huidige ranking?
Mijn hoogste ranking was een 6 voor dubbel en een 7 voor enkel en op dit moment ben ik voor zowel enkel als dubbel een 8.

Hoe vaak speel je en in welk verband?
Meestal 1 keer in de week les en in de zomer speel ik soms een toernooi. Daarnaast zat ik in een competitieteam maar dat is helaas uit elkaar gevallen dus ik ben sindsdien nog op zoek 😊. 

Spelen je gezinsleden en familieleden ook tennis?
Mijn vader, zusje en broertje spelen allemaal tennis. Daarnaast spelen enkele ooms ook tennis.

Wie is je favoriete speler of speelster?
Roger Federer!

Ga je wel eens kijken bij proftoernooien?
Nee, dat heb ik nog nooit gedaan.

Wat is je bestuursfunctie en wat zijn je taken?
Ik ben penningmeester en verantwoordelijk voor de financiën. Verder houd ik de voorzitter een beetje in toom zodat niet al het geld wordt uitgegeven 😉.

Hoe lang ben je al bestuurslid en wat is de tijdinvestering?
Ik ben sinds februari 2022 bestuurslid en ben er nu ongeveer vier uur per week mee bezig.

Waarom LLTV?
Sinds ik in Nijmegen ben gaan wonen ben ik bij verschillende verenigingen gaan kijken. Ik heb toen voor LLTV gekozen omdat deze vereniging op mij de meest gezellige indruk maakte. Dit is zeker een goede keuze geweest. Nu zit ik zelfs in het bestuur om een steentje bij te kunnen dragen aan deze leuke vereniging!

Nieuwscategorieën