Verkeerd tarief alles-in-één op website LLTV

04 mei 2021


Bij de introductie van alles-in-één is er per ongeluk door LLTV een verkeerd (lager) tarief op de website van LLTV geplaatst. Samen met Tennisschool Slagvaardig is besloten om de lagere tarieven tot de wintertraining te blijven hanteren. Hierdoor betalen veel ouders minder trainingsgeld voor de tennislessen in de maanden april t/m oktober. 

Tijdens ALV besluiten werd wel juiste tarief getoond
Tijdens de ALV hebben we als LLTV besloten om naar alles-in-één tarieven over te stappen. Eén vast maandtarief voor jeugd voor zowel de contributie bij LLTV als de les bij Tennisschool Slagvaardig. Tijdens die ALV werden de lestarieven getoond die LLTV en Slagvaardig zijn overeenkomen voor de leden van LLTV. Helaas is bij de communicatie later door LLTV een verkeerd tarief gehanteerd. 

Tot de wintercyclus zullen de lagere tarieven worden gehanteerd
Tijdens de huidige lescyclus (7 maanden) blijven de lagere tarieven gehanteerd, maar voor de wintercyclus oktober-april (5 maanden) zullen we wel over moeten stappen naar de lestarieven die in de ALV zijn getoond. Tijdens de ALV van 2022 zullen de tarieven voor 2022 worden gepresenteerd. De hoogte van de tarieven wordt (mede) bepaald door de gemiddelde groepsgrootte van de lessen.

Tarieven voor de wintertraining vanaf oktober
Hieronder het juiste overzicht van de tarieven, welke vanaf de wintertraining in oktober zal worden gehanteerd.

Nieuwscategorieën