Tips & Tricks omtrent afhangen

19 december 2022


Op 12-12-2022 zijn we begonnen met hybride afhangen, wat betekent dat de helft van de banen digitaal en op afstand kan worden gereserveerd en de andere helft op de club, bij het afhangbord. Hierbij volgt nog wat aanvullende informatie, om het afhangen en spelen voor jezelf én anderen zo aangenaam mogelijk te maken.

We willen iedereen verzoeken om de digitale reserveringen volledig aansluitend te laten zijn aan de bestaande boekingen. Hierdoor zijn de banen zoveel mogelijk bezet. In de clubapp zie je soms een gedeelte vóór of na een reservering grijs gemarkeerd staan en als je hierop klikt, staat er dat het niet te reserveren is. Echter, dit is wel het geval. Bij het maken van jouw reservering dien je de starttijd onderin te veranderen, zodat het direct aansluit op de volgende boeking. Vriendelijk doch dringend verzoek om dit te doen, zodat alle boekingen goed aansluiten.
Elke digitale reservering dient uiterlijk 10 minuten van tevoren, via het afhangbord te worden bevestigd. Dit hoeft slechts door één van de spelers te worden gedaan. Het kan daarom handig zijn om met elkaar af te stemmen wie er wat eerder komt. 
Digitaal reserveren kan vanaf exact 48 uur van tevoren. Houd dit dus goed in de gaten, mocht je op een bepaald tijdstip willen spelen.
Je mag slechts één keer reserveren in de piektijden (19.00-21.00 uur). De speeltijd voor twee personen is 45 minuten en voor vier personen 60 minuten.

Het bestuur

 

Nieuwscategorieën