Sponsor in beeld: Stan Evers van Zoevers

16 december 2022


Onze vereniging mag zich verheugen in de belangstelling van een groot aantal bedrijven, die bereid zijn een sponsorbijdrage te leveren, doorgaans in ruil voor tegenprestaties in de communicatieve sfeer. Als dank voor deze bereidwilligheid zetten we regelmatig een sponsor in het zonnetje. Dit keer is de beurt aan Stan Evers van Zoevers te Lent.

Wie ben je?
Ik ben Stan Evers, samen met Susanne, Daan en Roos woon ik in Lent. 
 
Wat doe je?
Samen met mijn compagnon Jochem Toonen ben ik eigenaar van Zoevers. Wij hebben een elektrische fietsen/ tweewielerwinkel aan de Griftdijk Zuid in Lent. Hier verkopen, verleasen, onderhouden en repareren wij elektrische tweewielers. Elektrische fietsen, speedpedelecs, e-scooters, bakfietsen en vouw/compactfietsen. Alles is elektrisch. 
 
Waarom ben je sponsor van LLTV geworden?
Dat moest ik van de toenmalige voorzitter Gerry Evers-Westerlaken. :-)
Maar zeker ook omdat we het Lentse verenigingsleven een warm hart toedragen.

Speel je zelf ook tennis?
Ik heb tot 2017 bij LLTV en TV Lentseveld getennist. Inmiddels ben ik overgestapt naar padel. Met twee oud-voorzitters kom ik uit een echte tennisfamilie, die LLTV een warm hart toedraagt! Jochem heeft nooit getennist maar zijn moeder en broer hebben dat wel jarenlang gedaan en zijn vader slaat nog steeds iedere donderdag een balletje op de velden van LLTV, al geloof ik dat ze tegenwoordig steeds vroeger de kantine in duiken. :-)
 
Wat kun je onze leden bieden?
Wij bieden A-merk e-bikes van onder andere Cube, Trek, Cortina, Qwic, Riese und Muller en Specialized, van sportief tot stadsfiets, van trekkingfiets tot familiefiets en dus ook bakfietsen en e-scooters. Ook bieden wij de mogelijkheid om je e-bike voordelig te leasen voor een vast bedrag per maand voor een periode van 36 maanden. Kom langs in onze winkel om hier meer over te weten te komen. Verder zorgen we dat deze e-bikes onderhouden worden en gerepareerd wanneer nodig. 
 
Heb je nog een leuke tip?
Wist je dat het heel belangrijk is om een aantal fietsen zelf goed uit te proberen alvorens je er een aanschaft? Niet alle fietsen voldoen aan je wensen en er is ook geen goed of fout, mits de kwaliteit goed is. De een vindt een voormotor prettig en de ander een middenmotor. Zo zijn er nog vele smaakjes om uit te kiezen, dus kom vooral langs om het een en ander uit te proberen op ons mooie testparcours langs de Lentse Warande, met de vele hoogteverschillen inclusief de 'altijdwindtegen' - Waalbrug. Met een e-bike van Zoevers heb je vanaf de aanschaf 'altijdwindmee'.
 
En kun je ons vertellen dat je dit item bij de LLTV gelezen hebt, dan krijg je een leuke aanbieding voor je nieuw aan te schaffen e-bike.
 
Informatie over het bedrijf 
Zoevers B.V.
Griftdijk Zuid 137
6663 BE LENT, NIJMEGEN
024-8200201
[email protected]
www.zoevers.nl

Nieuwscategorieën