Sponsor in beeld: Jur Mombarg van 'Geknipt voor uw tuin'

07 maart 2023


Onze vereniging mag zich verheugen in de belangstelling van een groot aantal bedrijven, die bereid zijn een sponsorbijdrage te leveren, doorgaans in ruil voor tegenprestaties in de communicatieve sfeer. Als dank voor deze bereidwilligheid zetten we regelmatig een sponsor in het zonnetje. Dit keer is de beurt aan Jur Mombarg van 'Geknipt voor uw tuin' te Lent.

Wie ben je?
Ik ben Jur Mombarg. Ik ben 28 jaar oud. Ik ben op mijn 18de Geknipt voor uw tuin ingestapt, dat toen nog van mijn vader en moeder was. Sinds 2016 ben ik vennoot geworden van het bedrijf.

Wat doe je?
We leggen tuinen aan en we onderhouden ze. We hebben ook iemand in ons midden die tuinen ontwerpt. Haico moeten we zeker niet vergeten, hij doet de plantverkoop op ons terrein (Laauwikstraat 3a). Ik zelf zorg voor de aanleg en de beslissingen binnen Geknipt voor uw tuin. Daan zorgt voor de klantcontacten/aanleg/ontwerpen. Melvin doet het onderhoud. Rens assisteert daarbij iedereen waar nodig is.

Waarom ben je sponsor (van LLTV) geworden?
We sponsoren LLTV omdat we naamsbekendheid wilden krijgen. Het zit in Lent, net als ons bedrijf. En we motiveren mensen om te sporten. Wat ik zelf ook graag doe buiten werktijd.

Speel je zelf ook tennis?
Ik speel zelf geen tennis. Heb wel twee keer een toernooi, volgens mij het LOT meegedaan en zelfs twee keer met het team gewonnen. Zelf doe ik aan voetbal, crossfit, bootcamp en padellen.

Wat kun je onze leden bieden?
Wij kunnen de hele realisatie van uw tuin bieden en ook dat hij mooi blijft door goed onderhoud. Mooie planten vindt u bij ons op de zaak.

Heb je nog een leuke tip?
Mensen zijn vaak te bang om planten te snoeien. Kijk naar de twijgen (takken) waar knoppen zitten, daar boven zou ik snoeien. Uit die knoppen lopen de planten weer uit. Doe dit vooral niet in de winter. Dan kan de plant vorstschade oplopen.
Kom vooral langs op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Voor een bakje koffie en om de kennis van Haico te mogen ervaren. (U kunt natuurlijk ook planten kopen.šŸ˜‰)

Informatie over het bedrijf
Geknipt voor uw tuin is begonnen in 2002, aan de Dr. Arienstraat 7. Later zijn we verhuisd naar de Lentse Schoolstraat 20. En nu zitten we op de Laauwikstraat 3a, op de plek van de oude brandweerkazerne.
We werken graag met staal omdat we dat zelf mooi vinden en ons ook willen onderscheiden van andere hoveniers.

Nieuwscategorieën