Sponsor in beeld: Daan Pluym van Autobedrijf Frank Pluym

29 november 2022


Onze vereniging mag zich verheugen in de belangstelling van een groot aantal bedrijven, die bereid zijn een sponsorbijdrage te leveren, doorgaans in ruil voor tegenprestaties in de communicatieve sfeer. Als dank voor deze bereidwilligheid zetten we regelmatig een sponsor in het zonnetje. Dit keer is de beurt aan Daan Pluym van Autobedrijf Frank Pluym te Nijmegen.

Wie ben je?
Daan Pluym, mede-eigenaar van Autobedrijf Frank Pluym in Nijmegen. Ik ben geboren en getogen in Lent maar sinds drie jaar samenwonend in het bruisende centrum van Nijmegen. 

Wat doe je?
Wij repareren, onderhouden en verkopen hoofdzakelijk personenauto’s en bedrijfsauto’s. Sinds een aantal jaren horen hier ook verhuur van campers, onderhoud van campers en reparatie van klassieke auto’s bij. Dit doe ik samen met mijn ouders Frank en Monique en mijn broer Stijn. Sinds vier jaar zijn wij ook partnerbedrijf voor de ANWB en kun je ons dus ook regelmatig door de buurt zien rijden om klanten weer veilig op weg te helpen. Samen met ons team van inmiddels achttien medewerkers proberen wij dagelijks onze klanten zo goed mogelijk op weg te helpen.

Waarom ben je sponsor (van LLTV) geworden?
Wij zijn al ontzettend lang sponsor van de Lentse clubs LLTV en DVOL, wij weten dat geen club kan bestaan zonder sponsors en wij vinden het daarom prettig om ons te verbinden aan een lokale club met een prettige sfeer. Door de jarenlange band zijn we hier vaste sponsor om ons steentje bij te dragen zodat mensen lekker kunnen tennissen.

Speel je zelf ook tennis?
Ik heb onlangs geprobeerd te tennissen maar dit was helaas geen succes.… Ik merkte dat ik toch wat meer een voetballer ben.

Wat kun je onze leden bieden?
Wij zijn de ontzorgingspartner van de regio in de automotive. De persoonlijke benadering en laagdrempeligheid zorgen voor een prettige sfeer. Mede door onze jarenlange ervaring en kennis zijn wij in staat om zo goed als alle auto’s (ook elektrisch) van onderhoud en reparatie te voorzien. Door onze grote bezetting zijn wij daarnaast ook in staat om grotere wagenparken van service te voorzien. 

Heb je nog een leuke tip?
Voor elke auto voorzien in de juiste behoefte. Zoals een oud spreekwoord luidt: onderhoud is behoud. Door de auto te voorzien van het juiste onderhoud, wordt de levensduur van de auto verlengd.

Informatie over het bedrijf
Mijn ouders zijn in 1984 begonnen in een kleine schuur bij toendertijd Instalat aan het spoor (bij de huidige brandweerkazerne post Lent). Door de gestage groei en ontwikkeling zijn wij telkens gegroeid tot ons prachtige bedrijf aan de Griftdijk 95 in Nijmegen. De afgelopen jaren hebben wij sterk geïnvesteerd in onze werkplaats waardoor wij in staat zijn om onze auto’s te kunnen onderhouden en repareren op fabrieksniveau. Mocht u ons nog niet kennen, dan bent u van harte welkom om eens een bezoek aan ons te brengen!

Nieuwscategorieën