LLTV introduceert alles-in-één voor Jeugdleden

05 maart 2021


In januari een afschrijving van € 75 voor de tennislessen, in februari een afschrijving van € 40 voor de contributie en in maart weer een 2e afschrijving van € 75 voor de tennislessen. En daarnaast heb je nog de kosten voor een tennisracket. Herken je dit als ouder? Goed nieuws: LLTV start samen met Slagvaardig met ingang van de nieuwe lescyclus in april met alles-in-één. Dan betaal je als ouder elke maand een vast bedrag, wel zo overzichtelijk. We vertellen je er graag meer over. 

Alles-in-één start vanaf 1 april
Samen met Tennisschool Slagvaardig heeft LLTV de afgelopen periode gewerkt aan de overstap naar alles-in-één tennis voor onze jeugdleden. Het doel van deze nieuwe aanpak is om onze jeugdleden meer te binden aan onze vereniging, meer gemak te bieden én meer duidelijkheid aan ouders over de kosten van tennis. In de ALV van 13 februari 2021 is akkoord gegeven op dit plan. Alles-in-één tennis gaat in per 1 april (start van de nieuwe lescyclus).

Voor elke leeftijdsgroep een overzichtelijk aanbod
IIn onderstaande overzicht hebben we precies neergezet wat alles-in-één betekent voor zowel onze jeugdleden als voor hun ouders. Het aanbod is samengesteld door zowel LLTV als Slagvaardig. Daarmee bieden we dit gezamenlijk aan voor onze jeugd, hoewel strikt genomen LLTV en Slagvaardig twee aparte onderdelen zijn. Op dit moment moeten nieuwe leden zich op twee plekken aanmelden. Eén keer bij LLTV voor het lidmaatschap en een keer bij Slagvaardig voor de lessen. Dat willen we gaan verbeteren zodat 1 keer aanmelden voldoende is. Vooralsnog blijft de incasso van de contributie en de lessen nog wel gescheiden, Maar we willen onderzoeken of we dat in de toekomst ook kunnen samenvoegen.


* Wanneer een jeugdlid boven zijn of haar leeftijdsniveau speelt kan deze, in overleg, ook in een oudere leeftijdsgroep worden ingedeeld.

Lidmaatschap
 Na aanmelding van een jeugdlid wordt hij/zij lid van LLTV en ook aangemeld bij de KNLTB. Daarin verandert er niets ten opzichte van de huidige situatie.  

Shirt en Racket
Samen met onze sponsor Snelders zijn we op dit moment bezig om een mooi pakket aan materiaal samen te stellen voor onze jeugdleden. Hiermee zorgen we er voor dat al onze jeugdleden elk seizoen, zonder extra kosten, een shirt van de vereniging krijgen én een bijdrage voor een racket. Op dit moment worden de puntjes op de "i" gezet rondom dit pakket . Met uiteraard het doel om voor de start van het nieuwe seizoen al onze jeugd in een splinternieuw shirt te steken. We komen hier zo snel mogelijk op terug.  

Onbeperkt vrij spelen
Voor alle jeugd is het mogelijk om onbeperkt vrij te spelen. Net als nu het geval is. Voor de jongste jeugd zien we dat dit niet vaak gebeurt, daarom gaan we voor hen een "instuifmoment" mogelijk maken.

Instuifmoment
Voor de kinderen tot en met 10 jaar gaan we een instuifmoment creëren. Een moment waarop deze kinderen samen met hun tennisvriendje en -vriendinnetjes naar de vereniging komen om lekker met elkaar te tennissen. Onder begeleiding van de Tennisschool en/of vrijwilligers. Hiermee willen we de kinderen stimuleren om vaker te komen tennissen, omdat de drempel naar vrij tennissen soms net iets te hoog is. 

Subsidie 2e les
Voor de kinderen vanaf 11 jaar is er vanwege het niveauverschil geen instuif, maar welmogelijk om een tweede keer in de week te lessen. De extra kosten voor deze tweede les zijn, als gevolg van een subsidie vanuit de vereniging, lager dan de eerste keer les. 

Leuke activiteiten
Onze actieve jeugdcommissie organiseert jaarlijks veel activiteiten, zoals een kamp, een Halloween themamiddag en spooktocht, ouder-kind toernooi en nog veel meer. Waarbij soms wordt getennist, maar vooral veel plezier gemaakt wordt. Kosten voor deze activiteiten  zijn inbegrepen bij alles-in-één.

Wedstrijden
Wedstrijden spelen is een (groot) onderdeel van de sport en belangrijk voor de ontwikkeling van onze jeugdleden. Ook onderdeel zijn van team en met je club tegen andere clubs spelen is erg leuk en leerzaam. We gaan er in de nieuwe aanpak vanuit dat iedereen mee doet met de wedstrijden zoals de Worldtour of Competitie en de clubkampioenschappen. Ook deze kosten zijn inbegrepen in alles-in-één.

Tennisles
De tennislessen worden verzorgd door Tennisschool Slagvaardig. Als je je aanmeldt als jeugdlid, dan neem je automatisch deel aan het alles-in-één concept en word je ingedeeld voor de tennisles. Geen dubbele aanmelding meer dus. Wel kan het zijn dat (ivm planning en incasso) nog wat additionele gegevens van je worden gevraagd door de Slagvaardig.

Heb je vragen?
Log dan in op de website en stel je vraag onder dit artikel, dan zullen we je vraag zo snel mogelijk beantwoorden. Je kunt inloggen door op "mijn club" bovenaan de website te klikken. Je kunt inloggen met dezelfde inloggegevens als de app. Weet jij je wachtwoord nog niet? Klik dan op "wachtwoord vergeten" en vul je bondsnummer in. 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen