Installeer de KNLTB-app voor toegang tot park en clubhuis

31 oktober 2023


Op woensdag 11 oktober heeft de ledenvergadering het voorstel van het bestuur voor digitale toegang tot park en clubhuis goedgekeurd. Het plan houdt onder meer in dat in de toekomst alle leden toegang kunnen krijgen tot het park en de hal van het clubhuis. Om op deze manier toegang te krijgen is het gebruik van de KNLTB-app nodig.

Begin februari zullen de poort en een aantal deuren van het clubhuis voorzien zijn van elektrische cilinders en controllers. Opening is vanaf dan mogelijk via een viercijferige pincode, die met de app gegenereerd kan worden.
Heeft u de app nog niet geïnstalleerd? Doe dat dan tijdig. De functie om deuren te openen is nu nog niet actief, maar dan bent u er in elk geval klaar voor.
Om de app te kunnen downloaden in de Apple Store of de Google Playstore heeft u natuurlijk een smartphone nodig. Ouders van kinderen die nog geen smartphone hebben, kunnen de kinderen hun eigen code meegeven. Dat moet wel altijd een ‘verse’ code zijn want de code wordt vaak vernieuwd.
Ook een aantal binnendeuren wordt voorzien van elektronische sloten en druktoetspanelen. Deze deuren kunnen dan geopend worden door leden die daartoe de bevoegdheid hebben, zoals barmedewerkers, trainers en bestuursleden.
Meer informatie over het nieuwe toegangssysteem volgt later.

Nieuwscategorieën