Inschrijving voorjaarscompetitie jeugd 2024 geopend

29 november 2023


De aanmelding voor de voorjaarscompetitie voor de jeugd staat weer voor de deur. We zien een hoop enthousiasme, waarbij wedstrijden een grote rol spelen in het plezier in het tennis. Het zou daarom erg leuk zijn als er volgend voorjaar weer veel deelnemers zijn. De tennisbond moet erg ruim van tevoren de aanmeldingen hebben om de indeling rond te krijgen. Dus geef je uiterlijk vrijdag 15 december op voor de voorjaarscompetitie! Ook selectiespelers moeten zich aanmelden.

Speeldata
Er zijn zeven speeldagen in het voorjaar. Ook op 2e Paasdag en 2e Pinksterdag is er competitie. Rondom de meivakantie heeft de KNLTB geen speeldagen ingepland.
Weet je nu al of je twee keer of vaker niet kunt? Geef dit dan aan ons door; dan kom je op de invallerslijst.

De zeven speeldata voor Geel zijn:
- 1, 7, 14 en 21 april
- 20 en 26 mei
- 2 juni.

Eventuele inhaaldata zijn:
- 26 april, 9 mei en 9 juni.

Zie de mail die je hebt gekregen van Slagvaardig voor de data voor de andere kleuren.

Belangrijkste informatie
Bij aanmelding voor de competitie gaan we er vanuit dat je alle zeven speeldagen kan. Zo kunnen je teamgenoten ook op jouw aanwezigheid rekenen. Als je nu al weet dat je een keer niet kan, maar wel graag competitie speelt, dan horen we dat graag. Als je twee keer of vaker niet kan, kom je op de invallerslijst.
De teams worden ingedeeld op inzicht van Tennisschool Slagvaardig en de vereniging LLTV. Je hebt geen garantie qua teamgenoten, je mag wel een voorkeur opgeven.
Kinderen worden zo veel mogelijk ingedeeld op niveau. Juist ook kinderen die nog nooit competitie hebben gespeeld, kunnen zich opgeven. Er wordt gezorgd voor een zo'n leuk mogelijke indeling voor iedereen.
Van alle kinderen die in de selectie zitten, wordt verwacht dat zij alle zeven speeldagen beschikbaar zijn. Ook van hen ontvangen we ook graag een definitieve inschrijving.
Competitie is een belangrijk onderdeel in het beoefenen van onze mooie sport. Zo gaan kinderen met sprongen vooruit en zal het plezier in het spel toenemen. Bovendien is het leuk om in teamverband bezig te zijn.

Aanmelden
Stuur uiterlijk zaterdag 15 december een mail naar [email protected]. Vermeld daarbij:
. Naam
. Bondsnummer
. Eventuele voorkeur voor teamgenoten. (Dit is geen garantie. Als het passend is binnen het niveau, dan proberen we er rekening mee te houden.)

Vragen
Hiervoor kan je mailen, Twan Peters een app sturen of bellen.

Sportieve groet namens LLTV en Slagvaardig,

Twan Peters 06-16 05 05 49
Tennisschool Slagvaardig

Nieuwscategorieën