We gaan weer fysiek afhangen op de club

20 mei 2022


Tijdens corona zijn we overgestapt op online afhangen. Dat was veiliger, omdat we zo onnodige contacten en besmettingen konden voorkomen. Het aantal gevallen van corona is intussen sterk gedaald en de huidige varianten zijn minder gevaarlijk. Daardoor kunnen we weer terug naar 'fysiek' afhangen op de club. 

Voordeel is dat we daarmee toevallige ontmoetingen stimuleren. Tijdens corona was het afhangen en spelen een vrij 'technische' bezigheid. Toevallige ontmoetingen werden tot een minimum beperkt. Dat was goed want zo konden we toch regelmatig tennissen, zonder elkaar te besmetten. Die toevallige ontmoetingen zijn echter erg waardevol en daarmee onderscheiden we ons van de commerciele tennishal.

Daarom heeft het bestuur besloten weer over te stappen naar het fysiek afhangen, via het afhangbord in de hal van het clubhuis. Hiermee zullen we starten zodra de banen weer open gaan, na de vervanging van de toplaag. We verwachten dat dit rond 25 juni het geval zal zijn. Voor het afhangen heb je weer je pasje nodig!

Het bestuur hoopt dat het daarna weer ouderwets gezellig wordt op de club, met meer spontane ontmoetingen en met de mogelijkheid om bij te kletsen, mochten we even moeten wachten tot de baan vrijkomt.

Nieuwscategorieën