Vrijdag 27 oktober vieren we Halloween op LLTV!

03 oktober 2023


Als je training hebt op vrijdag vervalt deze training en kan je meedoen aan de speciale Halloween training. Kijk goed naar hoe laat je verwacht wordt. Je kan ervoor kiezen om alleen te tennissen of om het hele programma mee te doen. Aan ouders/verzorgers de vraag wie er kan helpen, zonder vrijwilligers kunnen we geen activiteiten doen!

Speel je in blauw, rood of oranje? Dan start het programma om 15.45 uur. Groen start om 16.45 en geel start om 17.45 uur. Na een uur op de baan gaan we samen eten. Degenen die willen (geef dat in je aanmelding aan) gaan daarna nog griezelen! Er zijn verschillende opties, dus vind je het spannend dan kan je dit aangeven. De eindtijden verschillen per optie (zie hieronder). Wil je meerdere personen opgeven, bijvoorbeeld jezelf als deelnemer en je papa of mama als vrijwilliger? Vul het formulier dan per persoon in. 
 
Voor iedereen die het leuk vindt om te helpen met versieringen knutselen: vrijdag 13 oktober van 15.30-17.30 uur gaan we Halloween versieringen maken voor in het clubhuis (en thuis). Aanmelden is niet nodig! Neem zelf een schaar, wc rol en glazen potje mee (meerdere mag natuurlijk!).
 
Inschrijving sluit op 22-10. Geef je op via: https://forms.gle/ttJayLcSM4tvySNs8 
 
Heb je vragen? Mail dan naar [email protected]

Nieuwscategorieën