Terugblik op Winterhard(t) 2022-2023

22 maart 2023


Aan alle goede dingen komt een eind… zo ook aan de Winterhard(t) editie 22-23. Maar liefst 358 deelnemers uit Nijmegen en omstreken, waarvan 53 van LLTV,  hebben deze winter kou, griep en corona getrotseerd om leuke wedstrijden te spelen in de hele omgeving. Er is gespeeld in twaalf poules van ongeveer vijftien koppels, waarbij ieder koppel ongeveer zes à zeven wedstrijden kon spelen.

Twee speeldagen konden niet doorgaan vanwege slechte weersomstandigheden. Ook zijn er veel wedstrijden niet doorgegaan omdat deelnemers ziek waren. Dat is jammer, maar dat hoort natuurlijk ook wel bij de winter. 
Gelukkig heeft het gros lekker een aantal wedstrijden kunnen spelen en zijn ze nu klaargestoomd voor het nieuwe seizoen.
Voor de overige leden zeg ik: meld je massaal aan voor komende winter, het is een erg laagdrempelig en gezellig toernooi!
Meer info over aanmelden volgt aan het einde van de zomer.

Ik wil mijn dank uitspreken aan de barcommissie, die elke speeldag weer voor barbezetting heeft gezorgd en alle vrijwilligers die deze diensten hebben gedraaid. Zonder jullie geen Winterhard(t), bedankt!

Verder wil ik graag nog vermelden dat van de twaalf poulewinnaars, er maar liefst vier afkomstig waren van LLTV en daar ben ik als organisator namens LLTV natuurlijk stiekem wel heel trots op! #huplent

Hopelijk allemaal tot de volgende keer! 
Puck Ibes van Houts.

Nieuwscategorieën