Terugblik op het LOTje, editie 2022.

02 april 2022


Terugblik op het LOTje editie 2022. Het jeugdtoernooi LOTje is weer terug van weggeweest bij de LLTV! En hoe! Liefst 84 kinderen uit Lent en omgeving meldden zich aan om een week lang wedstrijden met elkaar te spelen. Terwijl de toernooicommissie druk was met de laatste voorbereidingen, werden de weersvoorspellingen steeds beter.

Met een goed gevuld wedstrijdschema, enthousiaste deelnemers, een energieke commissie en een heerlijk zonnetje waren alle ingrediënten in huis om er een topweek van te maken. Op maandagmiddag na schooltijd druppelden de eerste kinderen het clubhuis binnen.

Daar stond de hele week drinken en een stuk fruit van Landwinkel de Woerdt klaar om de kinderen energiek de baan op te kunnen laten gaan. Er is in poulewedstrijden gestreden in de categorieën Groen 1 en 2, 11-14 jaar en 13-17 jaar om een plek in de finale. Voor veel kinderen de eerste wedstrijden van het jaar of zelfs in een nieuwe speelcategorie. Dat was leuk, soms een beetje spannend en vooral ontzettend leerzaam.

Daardoor is het LOTje naast een super leuk toernooi ook de ideale voorbereiding op de voorjaarscompetitie!Met de overwinning in haar poule ME Groen 2 werd Noa van de Broek op donderdag de eerste toernooiwinnares. In de overige categorieën werd de strijd om de titel in het finaleweekend beslist. Een weekend waarin ook het SLOT van start ging en de senioren , gezeten op een zonnig terras ,getrakteerd werden op mooie wedstrijden van de jeugd. De winnaars gingen naar huis met een trofee en een cadeaubon van Sport 2000 Snelders in Elst. Al was de mooiste prijs misschien wel dat de namen van de nummers één en twee achterblijven op een grote tennisbal in het clubhuis. Voor veel kinderen een hele eer! LOTje 2022 was een groot succes! Hiervoor veel dank aan:

-De toernooicommissie voor de organisatie en het initiatief om LOTje weer op de kaart te zetten.

-De barcommissie voor de bezetting van de bar tijdens het hele toernooi.De sponsoren voor hun bijdragen aan het toernooi.

-Het trainersteam van Slagvaardig voor hun aanwezigheid, tips en complimenten voor de deelnemers.

-Alle opa’s, oma’s, ouders, broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes voor de support.

-En vooral..Alle deelnemers voor hun sportiviteit en enthousiaste deelname! Jullie hebben er een fantastische week van gemaakt. Tot volgend jaar!

Lent, 2 april 2022

 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen