Nieuwe shirts voor de jeugd!

25 mei 2023


Goed nieuws. Jullie krijgen nieuwe shirts vanuit het Alles in 1 pakket. LLTV, Snelders en Slagvaardig zijn de samenwerking aangegaan met The Indian Maharadja. Van origine een hockeymerk, maar tegenwoordig niet meer weg te denken uit het tennis. De beste Nederlandse spelers zoals Van de Zanschulp en Griekspoor tennissen ook in deze mooie outfits.

De eerste jeugdspelers van LLTV hebben de shirtjes zelfs al besteld en opgehaald. Ook jij kan nu voor het seizoen 2023-2024 de shirts bestellen via de link van het Alles in 1 formulier. Klik hier voor meer informatie over dit pakket.
Groot voordeel van de shirts is dat ze niet van katoen zijn, waardoor ze wat fijner spelen met warm weer. Om goed herkenbaar te zijn als LLTV-speler, worden de shirts weer bedrukt met de logo's van sponsors Snelders en Slagvaardig.
De nieuwe shirts zijn wat duurder in aanschaf. Het bestuur van LLTV heeft echter besloten dat de bijdrage van ouders hetzelfde blijft.

Actie voor LLTV-leden: broekjes/rokjes en extra shirts bestellen
Misschien wil jij je outfit uitbreiden met een broekje of rokje. Of vind je het handig om een tweede shirt te bestellen. Speciaal voor jou als LLTV-lid heeft Snelders hiervoor een actie. 
2e shirt: €30,- inclusief opdruk LLTV, Slagvaardig en sponsor Snelders
Broekje: €30,-
Rokje: €35,- 

Zijn er tennissende ouders die zelf ook enthousiast zijn geworden? Goed nieuws: The Indian Maharadja heeft ook een kledinglijn voor jullie. Als LLTV-lid zijn hier speciale actieprijzen voor. Klik hier voor meer informatie!

Nieuwscategorieën