Jeugdkamp 2024

06 juli 2024


Op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni vond ons jaarlijkse tenniskamp plaats, en wat een geweldige tijd hebben we gehad! Dat weekend kwamen maar liefst 93 van onze jonge tennissers samen voor een onvergetelijk evenement.

De jongste deelnemer was slechts 5 jaar oud, terwijl de oudste 14 jaar was. Leeftijd maakte echter niets uit, want iedereen genoot van veel tennisplezier en onderlinge gezelligheid. De tennisbanen waren drukbezocht en de lachende gezichten waren niet te missen.

Voor de jongere kids was het hoogtepunt van het kamp het bingo spelen en marshmallows roosteren. De spanning tijdens het bingoën en de zoete geur van geroosterde marshmallows zorgden voor veel plezier en gelach.

De oudere jeugd trok eropuit naar de Lentse Plas, waar ze onder begeleiding fanatiek volleybalden. Het zand tussen hun tenen en de zon op hun gezicht maakten het tot een perfecte dag.

De kids hebben genoten van een 3-gangen menu. En natuurlijk moeten we Plaza Foods bedanken! Hun heerlijke Aziatische maaltijden zorgden ervoor dat onze hongerige tennissers weer energie kregen na al dat sporten.

Het clubhuis was omgebouwd tot een mooie overnachtingsplaats, waar 36 kinderen hebben geslapen. Maar LLTV was ook omgetoverd tot een camping, want 9 kinderen hebben de nacht doorgebracht in tentjes. 

Dit fantastische evenement was alleen mogelijk dankzij de inzet van onze trainers en geweldige vrijwilligers. Bedankt aan iedereen die heeft geholpen om dit tenniskamp tot een succes te maken!

We kijken nu al uit naar volgend jaar. Tot dan, tennisvrienden! 🎾🌟

De jeugdcommissie

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen