Après Ski Toernooi 2023

09 maart 2023


Op zaterdag 4 maart was het dan eindelijk zo ver: het eerste jaarlijkse Après-ski toernooi van LLTV! Ongeveer dertig personen verzamelden zich in de kantine, die compleet omgetoverd was tot een Oostenrijkse Stube. De Duitstalige muziek zorgde al meteen voor een goede sfeer. Sommige mensen hadden ook echte skikleding aan of een skibril op, daardoor zat de stemming er al meteen goed in.

Je werd ingedeeld met telkens een andere partner, om daarmee een wedstrijd van drie kwartier te spelen. Daarmee kon je 1 of 3 punten verdienen (bij respectievelijk gelijkspel of winst). Dit is een erg leuk systeem, want zo kom je telkens met mensen op de baan te staan, met wie je normaalgesproken zelden tennist. Een uitermate geschikte manier om je horizon te verbreden, en het komt je spel ook nog eens ten goede, door niet telkens in je vaste patronen te spelen. Verder zat het weer ook enorm mee; het was de hele dag nagenoeg droog, en af en toe liet de zon zich zelfs voorzichtig zien! Wat wil je nou nog meer op zaterdagmiddag.

Na de wedstrijden was er een heuse prijsuitreiking, met prijzen voor de winnaar, de best geklede speler en een poedelprijs. En natuurlijk werd er nog even gezellig geborreld. Al met al een enorm geslaagde middag!  

Gegroet, Puck Ibes van Houts 

Foto's: Xandra Cartens

Nieuwscategorieën