Nieuws

Tennisschool Slagvaardig

Geplaatst op woensdag 21 oktober 2020

Hallo LLTV'ers,


Over een paar maanden is het zover: dan begint onze tennisschool Slagvaardig bij LLTV. We kijken er enorm naar uit om er samen met jullie en de andere trainers iets moois van te maken. 

Luuk geeft al 6 jaar les in Lent en hem kennen jullie wellicht al. Twan is een nieuw gezicht op onze club en komt over van TV Schuytgraaf in Arnhem. Hij zal in november en december al op donderdag en vrijdag training geven bij LLTV en wellicht komen jullie hem dan al tegen.

Wat zijn onze plannen?
De afgelopen 15 jaar heeft Joris iets heel moois neergezet bij LLTV. Daar nemen wij zeker dingen van over. Daarnaast brengen wij onze eigen visie in en hebben we een aantal nieuwe ideeën. Zo starten wij in januari met balvaardigheid (Tenniskids Blauw) voor kinderen vanaf 4 jaar in gymzaal De Spil. En samen met de vereniging willen wij nadenken hoe je nieuwe leden zo goed mogelijk wegwijs kan maken binnen de club in hun eerste tennismaanden. 

Het belangrijkste is dat we alle tennissers, op zijn of haar eigen niveau, op een leuke manier les kunnen geven en kunnen betrekken bij LLTV. Om zoveel mogelijk tennissers les te kunnen geven, is overdag trainen één van onze grootste speerpunten. 


Kennsmakingsdag met Slagvaardig
Het plan is om in november of december een leuke kennismakingsdag te hebben samen met jullie. We willen dan uitleg geven over een paar zaken, zoals het online inschrijfsysteem voor de trainingen. Ook horen we dan graag wat jullie wensen zijn en beantwoorden we graag jullie vragen over onze werkwijze als tennisschool.

Laten we hopen dat dit snel weer mogelijk is en dat Corona weer iets meer op de achtergrond verdwijnt. 

 

Vragen of ideeën? 
Heb je nu al ideeën over de trainingen? Of heb je wellicht al een specifieke vraag? Stel deze alvast door een mail te sturen naar training@slagvaardigtennis.nl . Hier kan je ook terecht als je benieuwd bent naar de mogelijkheden voor Tenniskids Blauw. 

Tot snel op de tennisbaan! Wij hebben er zin in om te beginnen bij LLTV!

 

Tennisschool Slagvaardig

Twan Peters en Luuk Kool 

 

< terug naar het overzicht