Nieuws

LLTV gaat samenwerken met Tennisschool Slagvaardig

Geplaatst op donderdag 8 oktober 2020

We willen graag met jullie delen dat LLTV vanaf januari 2021 gaat samenwerken met Tennisschool Slagvaardig. Afgelopen mei lieten we jullie al weten dat we met hun de contractbesprekingen ingingen (zie https://www.lltv.nl/nieuws/855/tennisschool-slagvaardig). Dit heeft geresulteerd in de totstandkoming van een samenwerking, startend op 1 januari 2021, voor de duur van 5 jaar.

De tennisschool is opgericht door Luuk Kool (een bekende in onze club) en Twan Peters. Twan is een nieuw gezicht op onze club en komt over van House Of Tennis. Voor House Of Tennis was Twan werkzaam bij TV Schuytgraaf in Arnhem. Hij zal in november en december al op donderdag en vrijdag training geven bij LLTV en wellicht komen jullie hem dan al tegen.

Dit betekent ook dat we vervroegd afscheid gaan nemen van Tennisschool JvdA, geleid door Joris van den Akker. We zijn erg tevreden met de goede gesprekken die gevoerd zijn met beide tennisscholen, om de overgang van JvdA naar Slagvaardig zo goed mogelijk te laten verlopen. Een resultaat daarvan is ook dat het contract van JvdA dat oorspronkelijk tot 31 juli 2021 liep, stopt op 1 januari 2021, zodat Slagvaardig al eerder kan beginnen.

We zullen Joris uiteraard nog gepast gaan bedanken.

We kijken uit naar de samenwerking met Slagvaardig.

Namens het bestuur

PS: Tennisschool Slagvaardig zal zich zeer binnenkort zelf ook aan jullie voorstellen

< terug naar het overzicht