Nieuws

Corona richtlijnen LLTV

Geplaatst op vrijdag 11 september 2020

Naast de algemene corona basisregels die al maanden gelden voor iedereen, hebben de lokale overheidsinstanties, KNLTB en Horeca NL aanvullende richtlijnen waar wij ons bij LLTV aan moeten houden. De belangrijkste richtlijnen op een rijtje:

Registratie van bezoekers

Iedereen die het sportpark van LLTV bezoekt wordt gevraagd om de gezondheidscheck te doorlopen en zich te registreren t.b.v. bron- en contactonderzoek. Dit kan via www.lltv.nl/corona, via de QR-codes op het park of door het invullen van een registratieformulier aan de bar.

Je hoeft niet te registreren als je:

  • op de dag van je bezoek bij LLTV een officiële wedstrijd speelt;
  • al geregistreerd bent via digitaal afhangen;
  • een geplande training hebt.
Het wordt zeer op prijs gesteld als iedereen hieraan meewerkt. Meld het ook aan de supporters die je komen aanmoedigen!
 
Kantine, terras, kleedkamers en park
 
Voor iedereen geldt dat consumpties alléén zittend genuttigd mogen worden en dat tafels en stoelen niet verschoven mogen worden. In de kantine gelden tevens verplichte looprichtingen om te bestellen en is een beperkt aantal zitplaatsen (36) beschikbaar. De kleedkamers zijn beschikbaar, maar wel met beperkt aantal plaatsen en alleen de douchecabine is open. De richtlijnen hiervoor hangen in de kleedkamers. Het park is - na het doorlopen van de gezondheidscheck en de registratie - voor iedereen toegankelijk. De bankjes naast de banen zijn in het midden met lint afgezet en voor maximaal 2 personen beschikbaar. Natuurlijk houdt iedereen 1,5 meter afstand van elkaar.
 
Bovenstaande richtlijnen gelden nu, maar na nieuwe berichtgeving van RIVM/overheid, KNLTB of eigen inzichten kunnen hier wijzigingen in komen. Wij vragen iedereen om eraan te blijven denken dat we nog altijd in corona-tijd leven. Voor ons als vereniging is er niets vervelender dan ‘’politieagentje spelen’’ , maar dat doet de Gemeente Nijmegen wel. Bij het niet naleven van de richtlijnen kan de vereniging een boete van €4.000,= krijgen. We vragen iedereen dan ook zijn/haar verantwoordelijkheid te nemen, de richtlijnen te respecteren en elkaar vriendelijk aan te spreken als dit even wordt vergeten.

< terug naar het overzicht