Nieuws

Jeugdkamp 2020: 4 t/m 5 september

Geplaatst op donderdag 13 augustus 2020

In het weekend van 4 en 5 september vindt het LLTV jeugdkamp 2020 plaats.

Voor wie?

Alle jeugdleden van LLTV van 6 to 18 jaar. Rode kids gaan op vrijdag om 20.00 uur naar huis en sluiten volgende ochtend om 8:30 uur weer aan bij het ontbijt. Jeugdleden vanaf 8 jaar (kids van oranje, groen en geel) blijven slapen in het clubhuis. Voor oudere jeugdleden (die op de middelbare school zitten) is er deels een apart programma, dus voor hen ook leuk! Inmiddels is de inschrijftermijn verstreken. 

Wat gaan we doen?

Een kort weekend vol tennis, spelletjes, gezelligheid en ....meer tennis! We starten op vrijdag met trainen, zoald de meesten van juliie al doen op vrijdag. Kan je wegens school nog niet om 15.30 uur aansluiten? Geen probleem.

Na het avondeten gaan we verschillende spellen doen, zoals bingo, rondom de baan of gewoon nog een wedstrijdje. De keuze is reuze. Wanneer de jongste kids zijn opgehaald en de jongere kids naar bed zijn, gaat de oudere jeugd nog even door met een spannend spel bij een kampvuur (indien het weer het toelaat).
 
Op zaterdag ontbijten we met z’n allen en gaan we de banen op voor wat conditietraining en wedstrijdjes, waarbij je verschillende uitdagers van de baan kan proberen te slaan. Ook kan je bij verschillende spellen en onderdelen stempels verzamelen, waarmee je aan het einde van het kamp een leuke beloning kan krijgen. Om 17.00 uur is het kamp afgelopen.
 
Uiteraard houden we rekening met de richtlijnen van het RIVM en het protocol Zomerkampen 2020. 
 
Wat heb ik nodig?
Een bord, beker, bestek en theedoek voorzien van een sticker met je naam, een handdoek en washandje, je tennisracket, een bidon, petje, zwemkleding, sportkleding (dit kan je al aandoen) en een trui of vest voor in de avond. Neem ook zonnebrand, een extra set droge kleren en een waterpistool (als je die hebt) mee.
De jeugd vanaf oranje (vanaf 8 jaar) hebben ook een pyjama, matje, slaapzak, kussen, zaklamp, boekje, tandenborstel en hun favoriete knuffel nodig.
 
Vragen?
Die kan je mailen naar jeugd@lltv.nl

 

 

< terug naar het overzicht