Nieuws

Tennislessen zomer en najaar 2020 jeugd en senioren

Geplaatst op woensdag 1 juli 2020

Normaal gesproken zou dit bericht de zomervakantie en dus de zomerstop inleiden voor de tennislessen, het schooljaar zit er immers bijna op. Maar omdat 2020 een totaal ander jaar is geworden dan we allemaal hadden gedacht, gaan ook wij in de zomer het allemaal net iets anders doen. We gaan namelijk gewoon door in de zomer. Daar waar mogelijk zijn we met 2 of 3 trainers deze weken gewoon beschikbaar op de tijden die jullie van ons gewend zijn.
 
Voor jeugd en senioren geldt hetzelfde systeem, het format dat we nu ook voor de volwassenen al gebruiken. 
De uitleg voor hen die het nog niet weten in het kort:
- Je staat al ingeschreven of schrijft je in via een mail naar Joris (joris@tsjvda.nl) of via het formulier op de site. Sta je al ingeschreven dan hoef je niks te doen, we nemen iedereen mee in de lijst die nu ook ingeschreven staat.
- Ben je de hele zomer afwezig, of wil je niet meedoen aan het zomerprogramma dan kan je uiteraard ook gewoon afmelden.
- Elke vrijdag versturen we een mail met de vraag of je de volgende week mee wil doen. Als dat zo is, hoef je niks te doen. Kan je niet of wil je jouw beschikbaarheid voor die week aanpassen, dan kan je op die mail reageren.
- Elke zaterdag (heeeeeeeeeeeeel soms zondag) verstuur ik dan de indeling voor de week er na.
- Betalen doe je de dag na de training via een betaalverzoek/tikkie.
- Ben je ingedeeld maar kan je toch onverhoopt niet, dan kan je altijd tot 24 uur vantevoren weer kosteloos afmelden, Is je afmelding korter vantevoren en kunnen we geen vervanger vinden zijn er helaas wel kosten aan verbonden.
- De exacte uiteindelijke kosten worden bepaald door het aantal deelnemers in de les. We hebben minimaal 4 spelers nodig om een les door te laten gaan.
 
Zo een heel verhaal maar in de afgelopen weken waren de meeste reacties van de spelers zeer positief! Wij hopen jullie dus allemaal te zien tijdens de zomerlessen. Ook als je maar een paar keer mee wilt doen en in het voor- of najaar geen les hebt, dan ben je van harte welkom!
Dit systeem hanteren we tot aan 1 september en dan starten we in elk geval voor de jeugd weer een reguliere serie. Meer info daarover versturen we de komende dagen....
 
Tot op de baan, namens de trainers en mezelf,
 
Gr Joris

< terug naar het overzicht