Nieuws

Covid-19 Update 21 mei

Geplaatst op donderdag 21 mei 2020

Senioren - dubbelen mag zeer binnenkort weer bij LLTV

De KNLTB heeft op 20 mei aangekondigd dat dubbelspelen weer is toegestaan, nadat de clubs dit hebben afgestemd met hun gemeente. Aangezien het vandaag Hemelvaart is, zal het bestuur dat vrijdag direct doen. Ook moeten we de instellingen in de ClubApp daarop aanpassen. Zodra dat beide rond is, laten we het direct weten. Tot die tijd staan we nog alleen singelen toe.

Senioren - Overdag en in het weekend onbeperkt singelen

Het bestuur heeft een eerste evaluatie gedaan van de openstelling van de banen voor senioren. We merken dat het goed gaat. Super hoe we dat allemaal samen doen!

We gaan de limiet van 1x per week per direct iets verruimen. Het is vanaf nu mogelijk om overdag en in het weekend onbeperkt te tennissen. De beperking van 1x per week geldt alleen nog op weekdagen in de avonduren vanaf 19.00 uur.

Als herinnering nog een keer de belangrijkste regels:
- Denk écht aan de 1,5 meter afstand overal op het park. Vooral bij het betreden van het park en het wisselen bij de banen;
- Toegang tot het park is alleen toegestaan met een baanreservering;
- Kom niet te vroeg naar het park. Wacht buiten het park tot jouw tijdslot begint. Verlaat direct het park na afloop van jouw tijdslot;
- Parkeer je fiets buiten het park in de rekken;
- Verder is het handig te weten dat senioren de hoofdingang mogen gebruiken als in- en uitgang. Je hoeft dus niet de poort achter de speeltuin te gebruiken. Deze looproute geldt alleen voor de jeugd. Maar, let daarbij dus wel op de onderlinge afstand.
 

Jeugd - Nu ook vrij tennissen, op de tijden dat er lessen zijn

Jeugdleden mogen vanaf nu ook weer vrij tennissen.
Jeugd mag volgens de richtlijnen alleen tennissen als er toezicht is. Daarom is het alleen toegestaan om te tennissen op de tijden dat er ook les gegeven wordt. De jeugd hoeft geen baan af te hangen. De corona vrijwilliger zal aangeven welke banen er nog vrij zijn. 

Veel tennisplezier allemaal!

Het Bestuur

< terug naar het overzicht