Nieuws

Wie volgt Heidi op als bardienstplanner?

Geplaatst op woensdag 9 oktober 2019

LLTV zoekt dringend een opvolger voor Heidi Wijers. Heidi verzorgt al 7 jaar, met veel plezier, de bardienstplanning voor de club. Het was soms een uitdaging, maar het is haar bijna altijd gelukt om de diensten in te vullen en mede door de hulp van enthousiaste vrijwilligers. Vanaf 1 November start Heidi met een nieuwe, zeer uitdagende functie binnen het CWZ, die veel tijd zal vergen. Hierdoor is Heidi helaas genoodzaakt om te stoppen met het verzorgen van de barplanning. Een opvolger heeft de barcommissie nog niet gevonden. 

Wat doe je precies in deze rol?

Je zorgt ervoor dat voor de openingstijden van de kantine vrijwilligers voor de bar zijn ingepland. Je doet dit voor de doordeweekse avonden, voor toernooien en activiteiten. Je hoeft niet de planning van de competitiedagen te maken. Dit kost ongeveer een paar uur per kwartaal, en er zitten pieken bij het plannen van het LOT, SLOT en clubkampioenschappen.

Vanaf dit najaar gaan we starten met de bardienstplanner app van de KNLTB, die het proces voor het plannen kan vereenvoudigen.

Zou je het leuk vinden om deze vrijwilligersfunctie in te vullen of weet je iemand die dit leuk vindt, dan horen we dat heel graag?


Alvast bedankt voor het meedenken en reacties graag naar bar@lltv.nl

 

 

< terug naar het overzicht