Nieuws

Tenniskids winter 2019/2020

Geplaatst op donderdag 26 september 2019

De najaarstrainingen zijn op of net over de helft, hoog tijd dus om weer in te schrijven voor de wintertrainingen. Deze zullen starten in de week van 18 november en net als vorig jaar allemaal buiten op ons eigen park zijn.
We merken dat de vrijdag langzaam erg vol wordt, dus mocht je ook op andere dagen kunnen lessen dan zou het erg fijn zijn als je dat op het formulier vermeldt dan kunnen we de drukte een beetje verdelen.
Zeker als je voorkeur hebt voor een tijdsblok (liever niet maar een tijd opgeven, dat is niet te plannen voor ons), of graag bij vriendjes of vriendinnetjes in de groep wil, wacht dan niet te lang met inschrijven, we delen in op volgorde van inschrijving en soms komt het dan voor dat een groep al vol zit. Belangrijk is wel om nu alvast aan te geven dat uiteindelijk voor ons het tennisniveau leidend is qua indeling, dat is uiteindelijk het beste voor de kwaliteit van de lessen en ook voor het plezier van de kinderen, als ze vooruit gaan hebben ze er de meeste lol in uiteraard.

Meer informatie en inschrijven

< terug naar het overzicht