Nieuws

Wintertraining 2019/2020

Geplaatst op donderdag 26 september 2019

De herfst lijkt echt begonnen en we zijn over de helft van de najaarslessen (althans de meesten van ons). Dat betekent ook dat het weer hoog tijd is om in te schrijven voor de wintertrainingen. Had je al voor een jaar opgegeven of voor najaar en winter, dan sta je automatisch op de lijst en hoef je dus niks te doen.
Inschrijven kan tot 11 november, dat lijkt nog ver weg maar aangezien we indelen op volgorde van inschrijving en we de laatste keren elke keer mensen hebben moeten teleurstellen is het raadzaam om niet te lang te wachten zeker als je voorkeuren hebt qua tijd, trainer of groep.

Als je graag wil betalen in twee delen, dan is inschrijven voor 10 oktober belangrijk want dan staat het eerste deel van de incasso gepland!

We willen jullie nog even apart wijzen op de mogelijkheid om overdag te trainen, het wordt daar langzaam wat drukker, op elke dag van de week is het mogelijk om lessen overdag te volgen. Groot voordeel is dat je dan het jeugdtarief betaalt en dat scheelt toch zo'n 15%!! (geldt voor maandag t/m vrijdag).
Deze cyclus geven we ook weer op zondag ochtend les en bij voldoende aanmeldingen ook op de zaterdag (ochtend en middag).

Wil je graag overdag een keer wat extra trainen om je sterke punten nog sterker te maken of juist om aan je zwakke punten te werken met 1 of 2 personen? Neem dan even contact op met Joris, want ook die mogelijkheden zijn er altijd!

Klik hier om in te schrijven

< terug naar het overzicht