Nieuws

In memoriam Theo Evers

Geplaatst op donderdag 1 augustus 2019

Op 15 juli is Theo Evers op 73-jarige leeftijd overleden. Theo heeft ruim 10 jaar, samen met zijn twee collega’s, het onderhoud van het LLTV park onder zijn hoede gehad. Hij zorgde dat het tennispark er altijd op en top uitzag. Ik heb vaak van bezoekers gehoord:  ‘wat ziet jullie park er toch goed uit’. Theo was een harde en consciëntieuze werker, het moest tot in de uiterste puntjes verzorgd zijn.  Mooi voorbeeld zijn de houten afzettingspalen rondom de perken.  Hij zag dat mensen de bochten afsneden, waardoor er in het zand van de perken gelopen werd, en de planten beschadigd dreigden te worden. Om dat tegen te gaan, zette hij dus de palen in de grond, zodat de mensen gedwongen werden op de gangbare tegelpaden te blijven lopen.  Als er wat extra gewerkt moest worden, bijv. tijdens de open toernooien en competities, was dat geen probleem en stond Theo paraat.

Een paar jaar geleden werd bij Theo een aandoening ontdekt, die m.n. zijn nieren heeft aangetast. Ondanks nierdialyse bleef hij trouw 2x per week naar de vereniging komen om zijn werk te doen. Met pijn en moeite nam hij afscheid van zijn werk.

In het ziekenhuis heeft hij nog tot op het laatst gestreden om bij zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen te blijven, maar dat was een onbegonnen strijd.

Theo is voor LLTV een fantastische werker geweest, en we zullen hem met al zijn inzet erg missen.

 

Wij wensen zijn vrouw Trudy, kinderen en hun partners en de kleinkinderen sterkte met het verlies van Theo

Ton Serrarens, oud-voorzitter   

mede namens het huidige bestuur van LLTV

< terug naar het overzicht