Nieuws

Geef je op voor het LLTV Jeugdkamp 2019!

Geplaatst op vrijdag 5 juli 2019

Wanneer?
Zaterdag 24 augustus vanaf 11:00 uur tot zondag 25 augustus 13:00 uur.

Voor wie?
Alle jeugdleden van LLTV vanaf 6 jaar. Rode kids gaan op zaterdag om 20:00 uur naar huis en sluiten de volgende ochtend om 08:30 uur aan bij het ontbijt. Jeugdleden vanaf 8 jaar (oranje en groene kids) blijven slapen in het clubhuis. Oudere jeugd en ouders kunnen zich uiteraard aanmelden om te helpen!

Wat gaan we doen?
Een weekend vol tennis, spelletjes, gezelligheid en .... meer tennis! We starten met het bekendmaken van de teams, waarna je met je team je eigen vlag gaat maken. Daarna gaan we de banen op voor een training. Na de lunch gaan de teams met elkaar de strijd aan bij verschillende spellen. Bij mooi weer houden we een watergevecht. Na het eten staan er meer spellen op het programma, waaronder Bingo en/of een fotospel. Tijd om nog even te tennissen of een film te kijken is er ook. Op zondag ontbijten we met z’n allen en gaan we de banen op voor wat wedstrijdjes, waarbij je verschillende uitdagers van de baan kan proberen te slaan. We sluiten rond 13:00 uur af.

Hoe kan ik meedoen?
Opgeven kan via deze LINK 

De kosten zijn €25,- per persoon. Zorg ervoor dat jij (of je ouders) dit bedrag GEPAST meeneemt.

Wat heb ik nodig?
Een bord, beker, bestek en theedoek voorzien van een sticker met je naam, een handdoek en washandje, je tennisracket, een bidon, petje, zwemkleding, sportkleding (dit kan je al aandoen) en een trui of vest voor in de avond. Neem ook zonnebrand, een extra set droge kleren en een waterpistool (als je die hebt) mee.

De jeugd van oranje en groen (vanaf 8 jaar) hebben ook een pyjama, matje, slaapzak, kussen, zaklamp, boekje, tandenborstel en hun favoriete knuffel nodig.

Vragen?
Die kan je mailen naar jeugd@lltv.nl

< terug naar het overzicht