Nieuws

Vrij spelen onder begeleiding: Play 4 Fun

Geplaatst op woensdag 15 mei 2019

Op maandag 15 april was de eerste keer vrij spelen onder begeleiding. Die middag hebben 21 kinderen vrij gespeeld, 8 oranje, 8 groen, 4 rood en 1 geel. Jim, de stagiaire, heeft de middag op een leuke manier begeleid, met aan zijn zijde een kreupele trainer (Joris). Gelukkig is hij inmiddels weer op de been.

 

Na de verdeling in kleuren zijn de kids de baan op gegaan, groen en oranje zijn zelfstandig gaan spelen met elkaar. Jim is met de jongste kinderen de baan op gegaan. Na de drinkpauze zijn ze met zijn allen met Jim de baan op gegaan voor het wereldberoemde gevangenisspel en de nodige potjes rond de baan. Heel gaaf om te zien dat de leeftijden en niveaus door elkaar bewegen en samen spelen. Super leuk!

 

Na de meivakantie was het wat regenachtig en de vakantiemodus nog aan lijkt het; die maandag waren er 8 kinderen die meegespeeld hebben met Play 4 Fun. De komende maandagen is iedereen weer welkom, van 16.30 uur tot 18 uur!

______________________________________________________

 

Voor wie is Play 4 Fun?

Voor alle jeugdleden van LLTV, vanaf de kleur rood.

 

Wanneer kan ik meedoen?

Op maandagmiddag van 16.30 uur tot 18 uur. Het is fijn als je op tijd kunt zijn zodat we de groepjes kunnen indelen op sterkte en vriendschappen. We spelen 3 rondes van een half uur, dus om 17 uur kun je ook instromen. De data in het voorjaar zijn: 15 april, (meivakantie niet), 6 mei, 13 mei, 20 mei, 27 mei en 3 juni.

 

Wat moet ik meenemen?

Je racket en veel zin om te spelen

< terug naar het overzicht