Nieuws

SPONSOR IN BEELD: Mireille van ’t Hullenaar van installatiebedrijf Hans van ’t Hullenaar

Geplaatst op woensdag 20 maart 2019

Terwijl de maartse buien heersen stap ik de warme ruimte binnen bij installatiebedrijf Hans van ’t Hullenaar aan de Houtakker 12 te Bemmel. Ik word warm welkom geheten door Mireille en haar man Noud. Het interview wordt met Mireille gehouden, want zij is tevens lid van LLTV.

Precies 50 jaar geleden startte Hans van ’t Hullenaar, de schoonvader van Mireille, als loodgieter het bedrijf. Deze zaak stond aanvankelijk, samen met het woonhuis, aan de Dorpsstraat te Bemmel. In 1995 is het bedrijf verhuisd naar de huidige locatie.  In 2004 namen Noud en Mireille het bedrijf over van vader resp. schoonvader. Aanvankelijk was het dus een loodgietersbedrijf, maar vanaf 1995 werd het aanbod uitgebreid naar elektra en producten, die te maken hebben met duurzaamheid, zoals zonnepanelen, houtpelletketels en hybride warmtepompen, etc.  Het bedrijf heeft diverse projecten door heel Nederland: nieuwbouw, bedrijven, winkels, schoolgebouwen etc. Daarnaast heeft het een grote service- en onderhoudsafdeling, die zich vooral op de regio Nijmegen, Arnhem en Tiel richt, want een groter gebied is moeilijk van service te voorzien bij storingen door te lange afstanden.

De ouders van Mireille hadden ook een installatiebedrijf, en de ouders van Noud en Mireille kenden elkaar goed. Op vakantie in 1995 werd de waakvlam bij beiden ontstoken en werden ze verliefd op elkaar. 

Mireille woont vanaf 1994 in Lent, en tennist vanaf 2003 bij LLTV. Op haar 6e jaar begon ze al met tennissen bij Grootven, een bekende tennisvereniging te Wychen.  Ze heeft daar altijd met heel veel plezier gespeeld. Mireille vindt LLTV een prettige vereniging en tennist er met plezier. Ze ziet tevens dat vele leden zich inzetten voor de vereniging. Mireille zelf verricht regelmatig bardienst, in een roulatieschema met haar teamleden. Ze speelt 2x per week. De interne competitie is nu net geëindigd, waarbij het team waar ze deel van uitmaakt, derde is geworden. Via deze competitie heeft ze weer nieuwe leden ontmoet en leren kennen, hetgeen ze een mooie meerwaarde vindt van deze competitie, georganiseerd door Frank Cortenbach. De voorjaarscompetitie slaat ze nooit over, en speelt op zaterdag weer met een mixteam mee in de 2e klasse.  Mireille heeft categorie 6 à 7. Haar man Noud tennist niet, maar speelt soms wel eens een partijtje met haar. Ze baalt er dan van, dat hij ook nog vaak wint. Wie weet wordt hij in de nabije toekomst nog wel eens lid bij LLTV(?)

Noud en Mireille hebben twee dochters. Lotte heeft altijd getennist, maar gaat volgend jaar naar Eindhoven, dus gaat noodgedwongen stoppen bij LLTV. Sanne heeft maar kort getennist.

Mireille sponsort LLTV uit betrokkenheid met een lokale vereniging. In een dorp, zoals Lent aanvankelijk ook was, gun je elkaar ook wat, en blijft dit gelukkig ook zo. ‘We hopen natuurlijk ook wel op naamsbekendheid’, aldus Mireille, maar dat is niet de belangrijkste drijfveer: ‘dat is toch de betrokkenheid op lokale verenigingen.  Zo sponsoren we ook de diverse kleine verenigingen in Bemmel en omgeving.’

Mireille verwacht van LLTV geen speciale activiteiten richting sponsoren, behalve de herkenbaarheid van bedrijven via doeken of borden langs de banen.

Mocht je nu als lid van LLTV wat nader willen weten van het bedrijf, of ga je bouwen of ben je bezig met duurzaamheid: kijk dan eens op www.hullenaar.nu of mail voor informatie naar info@hullenaar.nu  Ouderwets bellen kan ook: 0481-461656

Ton Serrarens

< terug naar het overzicht