Nieuws

Rabobank Clubkascampagne

Geplaatst op woensdag 20 maart 2019

Onze vereniging heeft zich ingeschreven voor de Rabobank Clubkascampagne.

Met de Rabobank Clubkas Campagne ondersteunt Rabobank Rijk van Nijmegen het verenigingsleven in de regio. De Rabobank stelt hiervoor een deel van de winst beschikbaar. In 2019 is dit maar liefst € 250.000,-. De leden van de bank bepalen hoe dit bedrag verdeeld wordt over de verenigingen en stichtingen die meedoen.

Bestedingsdoel LLTV

Bij LLTV doet iedereen mee! Trainer Tim wil binnenkort starten met Uniek tennis.

Tennis is een sport voor iedereen. Dus ook voor mensen met een verstandelijke beperking en/of psychosociale (gedrags)problemen. Daarom is er Uniek-tennis! Uniek-tennis is met name bestemd voor spelers die als gevolg van hun beperking te veel belemmeringen ondervinden om mee te doen aan onze reguliere tennis- activiteiten op de club. 

Het geld dat we ontvangen met de clubkascampagne besteden we aan speciale trainingen, materialen en de opzet van competitie.

Wat kun jij doen?

Leden van Rabobank Rijk van Nijmegen mogen van 14 mei tot 29 mei brengen stemmen via de stemsite op de deelnemende verenigingen en stichtingen. Elk lid krijgt 5 stemmen en mag maximaal 2 stemmen per vereniging of stichting uitbrengen.

Bankier jij bij Rabobank Rijk van Nijmegen? Check dan of je lid bent. Dit kun je zien in de Rabo App bij zelf regelen, profiel, contactgegevens wijzigen. Onder je persoonlijke gegevens staat of je lid bent.

Of log in bij Rabo Internetbankieren en kijk bij zelf regelen, profiel, contactgegevens wijzigen.

Ook ontvang je als lid 1x per kwartaal het ledenmagazine Dichterbij.

Nog geen lid? Word dan lid via: https://www.rabobank.nl/lokale-bank/rijk-van-nijmegen/uw-lidmaatschap/ of via de Rabo app/Internetbankieren.

Heb je vragen over de clubkascampagne? Stel ze aan Christien Rutjes.

< terug naar het overzicht