Nieuws

Ik ben...Isis Bultink

Geplaatst op woensdag 6 maart 2019

Ik ben…Isis Bultink

Ik ben geboren in Nijmegen en in 2009 ben ik met mijn moeder verhuisd naar Lent. Nu zit ik in de 1ste van het VWO op het OBC Bemmel. Daarvoor zat ik op Het Talent.

Ik sport graag (tennis en turnen), ik vind het leuk om met mijn hond Laika te spelen en ook lees ik graag jeugdthrillers. Mijn favoriete schrijvers zijn Jan Terlouw en Mel Wallis de Vries.

5 jaar geleden ben ik begonnen met tennis en nu train ik 2x per week (bij Tim). In de zomer tennis ik vaak met mijn moeder. In de winter meestal niet omdat het dan te koud is. Vrijspelen vind ik het leukst om te doen en daarna de training.  Wat ik zo leuk vind aan tennis is dat ik samen met mijn vriendin Estella een balsport kan doen.

Meestal ga ik beter spelen als er mensen kijken naar mijn wedstrijd. Voor anderen wil ik juist nog beter spelen. Als er niemand kijkt dan vind ik het saaier en denk ik “waar speel ik eigenlijk voor?’ Volleren en smashen gaan mij nog niet zo goed af.

Tsitsipas vind ik een goede speler, hij weet uit moeilijke posities toch een mooie bal te slaan. Monfils vind ik leuk omdat hij altijd vrolijk lijkt.

 

Overige vragen aan Isis:

Wat vind je van ons clubhuis?

Ik vind het fijn dat de kantine bijna altijd open is en je kunt er genoeg halen.

 

Wat vind je van ouders die zich met de wedstrijd bemoeien?

Ik vind dat de ouders zich niet met het spel van de kinderen moeten bemoeien en dat de kinderen er zelf uit moeten komen.

 

Wat zou je graag nog een keertje willen doen met je tennismaatjes?

Ik zou graag een keer willen paintballen, lasergamen of naar een escape room willen gaan

< terug naar het overzicht