Nieuws

Het Mijnwijnclub.nl SLOT - zaterdag 23 maart t/m zondag 31 maart 2019 - Schrijf je nu in!

Geplaatst op woensdag 6 februari 2019

Van zaterdag 23 maart t/m zondag 31 maart 2019 vindt bij LLTV voor de 14e keer het Mijnwijnclub.nl Senioren Lent Open Tennistoernooi plaats. Het belooft ook dit jaar weer een gezellig toernooi te worden, dat ideaal is ter voorbereiding op de voorjaarscompetitie!
 
Zoals altijd, wordt er gestart in poulewedstrijden, waardoor je altijd meerdere wedstrijden speelt. Na de eerste ronde wordt gespeeld volgens een afvalschema. Gezien de ervaringen van de afgelopen jaren, zal deze editie van het SLOT een actueel ratingtoernooi zijn. Wij hopen op deze manier een nog spannender toernooi neer te zetten. Hierdoor worden er poules gevormd met spelers van een zeer vergelijkbaar niveau en is het mogelijk om eventueel interessante koppels te vormen. Bij een toernooi met categorieën dient een koppel met rating 5,0 en 7,0 in de 5 mee te doen. Met een actueel rating toernooi wordt het gemiddelde van beide spelers gebruikt om de indeling te maken, wat betekent dat in dit geval de rating van dit koppel 6,0 is. Hierdoor zullen zij ingedeeld worden met koppels die óók ongeveer gemiddeld 6,0 zijn.
 
Inschrijven is mogelijk in de categorieën 25+ en 40+ (enkel, dubbel en mix). Je kunt je maximaal voor 1 onderdeel opgeven. Het toernooi is geschikt voor alle spel- en ervaringsniveaus. Omdat het een actueel ratingtoernooi is, zal de indeling van de poules per categorie na de inschrijving gemaakt worden. Je kan je dus gewoon voor één onderdeel opgeven.
 
Op vrijdagavond 29 maart hebben we weer een gezellige feestavond met pubquiz en DJ. Het zal ook dit jaar weer een sportief en gezellig SLOT worden. We kijken er naar uit om je weer tijdens het toernooi te zien. Tot dan!
 

Links naar belangrijke SLOT websites:

 

 
Met vriendelijke groet,
 
De SLOT-commissie: Luuk Roeling, Wim van Gelderen, Saskia van de Baar en Shira Hurenkamp

< terug naar het overzicht