Nieuws

Lentse jeugd levert uitstekende prestatie tijdens Kerstvakantie

Geplaatst op zondag 6 januari 2019

Tijdens de Kerstvakantie was er een Open Jeugd Toernooi in Duiven.  LLLTV was op dit sterk bezette toernooi goed vertegenwoordigd.  In de categorie Jongens Enkel 10-14 jaar ging de ongeplaatste Matthijs Loof er met de hoofdprijs vandoor.  Nadat hij eerst 3 poule wedstrijden had gewonnen, was hij In de halve finale met 9-6 te sterk voor  Sammie de WIlde (3e geplaatst) van Tv Elden. 

In de finale was hij in 3 sets de baas over Willem Berenschot (2e geplaatst) van de ALTB. Al met al een puike prestatie van Matthijs, wiens eerste toernooi het was. 

 

 

Alsof dat nog niet genoeg was, wist hij ook de eerste plaats in de Jongens Dubbel 10-14 te veroveren, samen met Fedde Gardien. Op bovenstaande foto is goed te zien dat Matthijs - geflankeerd door Fedde-  zijn handen vol had aan het vasthouden van alle bekers. 

Gevraagd om een reactie na zijn eclatant succes, laat Matthijs weten:

" Erg leuk toernooi . Ben superblij met de toernooiwinst.Ik moest in het begin erg wennen aan de hoge stuit van de ballen, maar kon me gelukkig vrij snel aanpassen. Het was ook een heel goed georganiseerd toernooi, met hele aardige mensen die in de organisatie zaten"

Verder mag ook de prestatie van Thijs Everaard zeker niet onvermeld blijven. In de categorie JE 11-17 jaar wist Thijs een mooie 2e plek te veroveren.  

De LLTV kan heel tevreden zijn over de prestaties van haar pupillen... 

EW, 06 januari 2019

< terug naar het overzicht