Nieuws

SPONSOR IN BEELD: Frank Vermeer van Stormgevers Concepts en Events

Geplaatst op donderdag 27 december 2018

Terwijl ik aan kom fietsen bij de zaak Stormgevers aan de Griftdijk Zuid 133 te Lent, zie ik door de ramen dat Frank Vermeer gefronst op zijn beide computerbeeldschermen zit te kijken. Hij krijgt me snel in de gaten en ontvangt me hartelijk in zijn kantoor.

Frank en ik zijn beiden in Oosterhout, Noord-Brabant, geboren, maar hij is daarna al snel verhuisd naar Waspik. Eind jaren ’80 vorige eeuw is hij met zijn moeder naar Nijmegen gekomen en nadien Lent, waar zij een van de eerste bewoners werden van de nieuwe appartementen aan de Veerdam.

Zijn moeder was horeca ondernemer, heeft haar zaak verkocht, en startte met haar toenmalige partner een artiesten- en evenementenbureau, EPOC genaamd.  Frank werkte in die tijd bij een cruise maatschappij in Amerika en is kort na de start van EPOC in dienst getreden. Zo’n 15 jaar geleden heeft hij EPOC overgenomen, en uitgebouwd tot het landelijk evenementenbureau Stormgevers. Frank is, samen met zijn partners, eigenaar van Stormgevers.  Ze bieden nu een totaal pakket voor grote en kleine evenementen: opbouw, infrastructuur (geluid, licht, podia, inrichting, vergunningen, veiligheid, etc.), horeca en programmeringen. Na afloop wordt alles weer netjes opgeruimd. Stormgevers denkt ook mee met de opdrachtgever over de concepten, hoe creatief maak je een festijn, de communicatie naar de doelgroep, en neemt de algehele planning op zich. Voorbeelden van dergelijke evenementen zijn Halloween Nights in de Vasim, bedrijfsfeesten voor grote organisaties, zoals ZZG Groep en Holland Casino, maar ook de Vierdaagsefeesten en het Rode Kruis Gala.

Daarnaast is één van zijn partners o.a. de bedenker van het concept “Wijkhelden” in de regio Nijmegen: groepen basisschoolleerlingen ruimen het afval in de wijken op.

Door het sponsorschap van Stormgevers bij LLTV toont de onderneming betrokkenheid met een sportvereniging. Het voordeel hiervan is de naamsbekendheid. Frank verwacht geen extra opdrachten van dit sponsorschap. Hij verwacht van LLTV ook geen extra activiteiten richting sponsoren. Volgens Frank is dat in het verleden reeds vaker geprobeerd, maar de animo onder sponsoren was minimaal.  Frank praat uit ervaring, want hij heeft al heel wat functies binnen LLTV verricht, zoals lid van sponsorcommissie, jubileumcommissie en LOT. Momenteel is hij lid van de barcommissie.

Werk je bij een bedrijf of organisatie en wil je eens iets bijzonders voor je bedrijf, kijk dan eens op www.stormgevers.nl.  Bellen of mailen kan uiteraard ook via 024-3296565 en frank@stormgevers.nl

Ton Serrarens

< terug naar het overzicht