Nieuws

Sponsor in beeld: Annique Holleman van Chiropro in Lent ( ‘Ik hoop op flink wat tennisellebogen!’)

Geplaatst op maandag 3 december 2018

Sinds enkele jaren hangt er een fraai winddoek aan de zuidzijde van baan 9, de eerste baan rechts bij binnenkomst van ons sportpark bij LLTV. Wie zit er achter het bedrijf dat gevestigd is op de Edith Piafstraat 110c?
Een nadere kennismaking met Annique Holleman van Chiropractiepraktijk Nijmegen Lent:

•       Wat heb je zelf met sporten?

In mijn jeugdjaren heb ik allerlei sporten beoefend en dat heeft er voor gezorgd dat ik ook nu nog veel met sporten bezig ben. Niet op topniveau, maar wel gevarieerd. Hockey, fietsen, klimmen, hardlopen om maar wat voorbeelden te noemen.

•       Tennis je of heb je getennist?

Wonend tegenover een tennisbaan stond ik al vroeg op de baan en in mijn tienerjaren heb ik het nog aardig ver gebracht. Met 13 uur bondstraining in de week werd sporten al op jonge leeftijd een belangrijk deel van mijn leven.

•       Waarom heb je gekozen voor deze fraaie uiting op het park van LLTV?
Door mijn sportieve achtergrond heb ik tijdens mijn carrière als chiropractor altijd een speciale interesse gehad in sporters. Zo heb een aantal jaar in het medisch team van het Nederlands Paralympisch zwemteam mogen werken en ben ik vrijwilliger bij Alpe d'HuZes. Aangezien sport onmisbaar is voor onze gezondheid sponsor ik graag sportverenigingen zoals LLTV.

•       Wat is jullie werkwijze?

Een eerste bezoek aan onze chiropractor-praktijk bestaat uit een uitgebreid vraaggesprek gevolgd door een lichamelijk onderzoek met als doel de oorzaak van de klachten te achterhalen. Op basis hiervan stellen we in overleg met de patiënt een behandelplan op waar we vervolgens direct mee aan de slag kunnen.

•       Wanneer heb je spreekuur?

Spreekuur heb ik op alle werkdagen en een avondspreekuur op dinsdagavond. We zitten overigens dichtbij LLTV met onze praktijk, op de hoek van de Mauritssingel  en de Vrouwe Udasingel.

Kom gerust een keertje langs!
 

Wist u datjes!

1)      Chiropractie eigenlijk staat voor met je handen doen? Chiro betekent ‘hand’ en practie staat voor ‘doen’. Het betreft de diagnose, behandeling en/of preventie van aandoeningen van het bewegingsstelsel.

2)      Annique na schouderblessures, hamstringblessures en tennisellebogen het meest tegenkomt. Annique hoopt dan ook op flink wat tennisellebogen bij LLTV dat is goed voor Chiropro! Nee zonder gekheid leuk als leden onze praktijk weten te vinden maar hopelijk kan jong en oud lekker fris over de tennisbaan flitsen!

 

Tot slot een fraai aanbod voor leden LLTV:
Op vertoon van lidmaatschapspasje van LLTV krijg je bij Chiropro een gratis blessure analyse. Dit is een vrijblijvende afspraak met de chiropractor van 15-30 minuten. Tijdens de afspraak worden klachten besproken en wordt er een klein lichamelijk onderzoek gedaan om zo een indicatie te kunnen geven van waar het probleem vandaan komt en wat eraan gedaan kan worden. Indien mogelijk geeft Chiropro ook nog wat kleine tips/tricks mee!

Voor nadere info zie www.chiropro.nl 

Bellen of mailen kan ook: 024-7370324 of info@chiropro.nl

 

< terug naar het overzicht