Nieuws

Tennis voor de jeugd in het pinksterweekend

Geplaatst op woensdag 2 mei 2018

In het aankomende pinksterweekend zijn er maar liefst twee activiteiten voor de tennisjeugd. Bij onze eigen club wordt op pinkstermaandag het Ouder & kind toernooi gespeeld. Hier kun je met je familie samen dubbelen en lunchen we gezellig in de kantine. Bij tennisvereniging Rapiditas in Nijmegen worden de District Jeugd Kampioenschappen gespeeld. Wil jij meedingen naar deze mooie titel? Schrijf je dan in voor dit toernooi!

 

DJK

De District Jeugd Kampioenschappen gaan bijna van start! Alle jeugdspelers t/m 17 jaar kunnen zich inschrijven, ongeacht hun ervaring. DJK is bedoeld om de jeugd kennis te laten maken met het spelen van wedstrijden. Tevens strijden ze allemaal mee voor die felbegeerde titel: District Jeugd Kampioen 2018. Alle kampioenen in de verschillende leeftijdscategorieën winnen een unieke ticket voor DJK Nederland op 8 & 9 september: het slotevenement waar alle winnaars bij elkaar komen.

 

Ouder & kind toernooi

Op tweede pinksterdag, maandag 21 mei, organiseert de jeugdcommissie het jaarlijkse Ouder & kind toernooi. Tennisjeugd van alle niveaus kunnen zich inschrijven, samen met een familielid. Ouders of andere begeleiders hoeven geen lid te zijn van de club om mee te kunnen doen. We starten om 11 uur het toernooi, lunchen gezellig met z’n allen in het clubhuis rond de middag, om daarna weer de baan op te gaan tot 15 uur. Inschrijven kan via toernooi.nl of door een mail te sturen naar de jeugdcommissie op jeugd@lltv.nl. Schrijf je in met je familie, we maken er samen een superleuke dag van!

 

< terug naar het overzicht