Nieuws

Voorjaarscompetitie dit weekend van start

Geplaatst op woensdag 4 april 2018

Aanstaande vrijdag gaat de voorjaarscompetitie van start. Een recordaantal teams heeft zich dit jaar ingeschreven. Op vrijdag spelen er maar liefst 10 teams, op zaterdag 20 teams en op zondag 5 seniorenteams en 9 jeugdteams.

 

Begintijden

Op zaterdag zijn de begintijden dit jaar iets aangepast vanwege het grote aantal teams. We beginnen om 10.30 uur, 12.00 uur en 13.30 uur om zo de banen maximaal te benutten. De competitie op vrijdag begint altijd om 19.00 uur. Op zondag zijn er twee beginrondes: 10.00 uur en 12.00 uur.

 

Daghap en borrelplanken

Nieuw op zaterdag is dat de daghap wordt verzorgd door Rilana Kookt uit Lent. Elke week is er keuze uit twee gerechten. Deze worden op maandag bekendgemaakt bij de teamcaptains. Voor woensdag kun je je bestelling dan doorgeven aan Mieke. Het is niet mogelijk om later of op de dag zelf te bestellen.
Op vrijdag en zaterdag zijn net als vorig jaar de borrelplanken te bestellen. Het zelf meenemen van hapjes voor bij de borrel is op deze dagen niet toegestaan. Op zondag worden er geen borrelplanken gemaakt. Wel kun je uiteraard bij de keuken snacks bestellen. Zelf hapjes meenemen is op zondag wel toegestaan.

 

Recreantenbanen

Tijdens de voorjaarscompetitie is er op vrijdag vanaf 21.30 uur geen recreantenbaan meer beschikbaar. Op zaterdag zijn alle banen vanaf 10.30 uur tot ongeveer 20.00 uur in gebruik voor de competitie. Op zondag is er tot 12.00 uur 1 recreantenbaan beschikbaar. Vanaf 16.00 uur komen de eerste competitiebanen dan weer vrij, waardoor er weer ruimte is voor recreanten.

 

We hopen jullie vanaf vrijdag tot begin juni allemaal te zien op het park, als speler of als supporter. Tot dan!

< terug naar het overzicht