Nieuws

Hilariteit in Wijchen!

Geplaatst op maandag 14 mei 2012

Het eerste mix team 35+ arriveerde rond 12.45 uur in Wijchen om tegen Grootven 1 te spelen. Het team was netjes op tijd en vroeg aan de mensen "wie Grootven 1". Al snel werd een handje opgestoken en een kennismaking was een feit.  Al snel kwam de koffie op tafel, met gebak etc. Even laten werden de partijen ingedeeld en konden de wedstrijden beginnen.


Als laatste partij van de dag stond de herendubbel op het programma. Mijn teamgenoot Harm vd Velden vraagt aan de tegenstanders wat zij tegen Hoge Wick hebben gedaan. Het antwoord luidde " Hè?, Hoge Wick, daar hebben wij nooit tegen gespeeld en staan ook niet op ons lijstje"! Op datzelfde moment ontstaat er elders ook wat rumoer. Even later lijkt het mysterie opgelost.


Op het programma stond nog een kraker gepland. Lent 5 moest het diezelfde middag ook opnemen tegen Grootven 1, alleen dan in de categorie 17+. Het team van Marloes Sprengers was ook met de laatste wedstrijd bezig toen duidelijk werd dat de tegenstanders waren omgewisseld! Het team van Marloes was wat eerder gearriveerd en had ook niet doorgevraagd of Grootven 1 van 17+ of 35+ was. Grote hilariteit was het gevolg, maar wat nu?  Na kort beraad is toch maar besloten om alle wedstrijden over te spelen, maar het was intussen al wel ruim 18.00 uur in de avond en er was al de nodige energie verspeeld. Besloten is toen om de heren en damesdubbel over te spelen. De overige drie partijen worden op Hemelvaartsdag verder gespeeld. Ook Lent 5 gaat nog wat partijen overspelen.


Grote vraag is nu wie hier nu uiteindelijk de fout heeft gemaakt.  De tweede vraag is hoe los je dit op? Wellicht kan de competitieleider hier antwoord op geven? Mijn les is wel dat je voortaan eerst duidelijk vraagt hoe het team heet,  in welke klasse het speelt en welke leeftijdsklasse het is.

We hebben nog wel met de vier teams gezellig nageborreld.


Ton Serrarens
(Mixed team zaterdag, 35+, captain Hans Evers)

< terug naar het overzicht