Tennislessen jeugd

Wat leuk dat je er over denkt om tennislessen te nemen bij LLTV!

Om les te kunnen volgen dien je ook lid te zijn van LLTV. Indien je nog geen lid bent moet je na het invullen van het inschrijfformlier voor tennisles ook meteen het het lidmaatschapsformulier in moeten vullen. Dit formulier wordt automatisch getoond na het invullen van het tennisles-formulier.

We maken bij onze club voor de jeugd onderscheid in twee groepen de tenniskids, dat zijn kinderen van 5 t/m 11 jaar en de jeugd van 11 jaar en ouder.

Ik ben 11 jaar of ouder

Tenniskids najaar 2019!

De huidige serie lessen van onze Tenniskids zit er bijna op dus je kan je weer inschrijven voor een nieuw seizoen, en dus ook voor een nieuwe serie Tenniskids lessen.

In de eerste week van juli start er weer een serie van 10 lessen voor onze jongste kids. De serie loopt door tot half november, dit heeft vooral te maken met het feit dat er in de zomervakantie niet getraind wordt. Dus dan liggen we 6 weken stil.

De lessen worden gegeven op alle dagen van de week na school. Je kan dus zelf aangeven op welke dagen je kan.

Vanaf deze ronde is het ook voor Tenniskids mogelijk om op zaterdag en of zondag ochtend te lessen, je kan dit gewoon aangeven in het schema van de beschikbaarheid.

Het is voor de indeling wel handig als er meerdere opties zijn (ook als je maar 1 x in de week wil trainen) aangezien we graag natuurlijk de groepen zoveel mogelijk willen indelen op leeftijd en niveau. Vooral voor kinderen die al een paar keer op dezelfde tijd zaten, liever niet alleen die ene tijd opgeven dat maakt indelen voor ons wel erg lastig.

In de schoolvakanties zijn er geen lessen.

Ook in 2019 is er de mogelijkheid om de trainingen gespreid te betalen, het eerste deel half juni, deel twee begin augustus. De andere optie is om in juli in een keer te betalen dus eigenlijk gewoon zoals het was.

Voor vragen of meer informatie spreek een van de trainers aan of neem contact op met Joris van den Akker (06-23002378 / joris@tsjvda.nl).

Kom je 2 x dan krijg je op de 2e keer maar liefst 50% korting. Dit komt door de subsidie van LLTV op deze lessen.

Mocht je toe zijn aan een groter racket of nog geen racket hebben, geen probleem, je trainer kan je hier perfect mee verder helpen.

De kosten voor de lessen in de zomerperiode zijn:

Rood buiten 1 x per week 10 weken €63,-
Rood buiten 2 x per week 10 weken €94,50
Oranje buiten 1 x per week 10 weken €63,-
Oranje buiten 2 x per week 10 weken €94,50

De inschrijving sluit op 23 juni 2019!!

Rood (5 t/m 9 jaar):

Onze jongste tenniskids spelen met de zogenaamde rode ballen, iets groter dan een normale tennisballen en op banen van ca 12 meter met rackets van 21 of 23 inch (afhankelijk van de lengte en de leeftijd).
De lessen worden op alle dagen van de week aangeboden, de afgelopen jaren waren het vooral de woensdag en de vrijdag waarop de rode groepen uiteindelijk werden gegeven. Een groep bestaat uit 6 tot 10 kinderen.
Kinderen die in de rode groepen lessen kunnen meedoen aan de World Tour Rood, daar spelen ze op een aantal zondag ochtenden wedstrijdjes met en tegen Tenniskids van andere verenigingen, elke keer weer een feest om naar te kijken overigens!


Oranje (8 t/m 11 jaar)

Als de kinderen door schuiven naar oranje, of natuurlijk als ze al wat ouder zijn als ze beginnen, gaan ze met normale ballen spelen, ze zijn wel nog iets lichter en zachter dan reguliere tennisballen. Het veld wordt groter (zo'n 18 meter) en ook de rackets iets langer, 23 of 25 inch.

De groepen bestaan uit 4 - 8 kinderen en worden ook nu op alle dagen gegeven afhankelijk van de opgegeven tijden en dagen door de ouders.Ook voor oranje is er de World Tour, wij gaan er in principe van uit dat alle kinderen die lessen ook meedoen met de World Tour, het is leuk en ze leren er ontzettend veel van. Uiteraard is er wel altijd de mogelijkheid om het aan te geven als het liever niet willen.

Voor meer informatie over de Tenniskids-methode : www.tenniskids.nl

Meer informatie over onze Tenniskids lessen? Neem even contact op met Joris van den Akker (06-23002378 / joris@tsjvda.nl) of vraag het aan een van de trainers als ze op het park zijn.

Inschrijven lessen Tenniskids

Groen

Is uw kind net overgestapt naar groen of gaan ze juist de komende periode overstappen naar groen dan moet u uw kind inschrijven voor de reguliere tennislessen.De grootte van de groep bepaalt dan de uiteindelijke kosten, we streven ernaar om groepen te maken van 6 á 8 kinderen tenzij door ouders anders aangegeven. Willen kinderen in groen ook nog lekker twee maal per week trainen dan kan dat bij de opmerkingen worden aangegeven. We zien jullie graag allemaal weer tijdens de lessen in de zaal of op de club!!

Inschrijven reguliere tennislessen