Aanmelden Najaarscompetitie 2019

Het is al weer mogelijk je in te schrijven voor de najaarscompetitie. Inschrijven kan uitsluitend via de link onderaan dit bericht. De inschrijving sluit op 2 juni. Wees op tijd met inschrijven!

Je kunt je als volledig team inschrijven. Het is de bedoeling dat de captain de inschrijving invult voor het hele team. Je kunt je ook individueel inschrijven. We kijken dan of je aan een team toegevoegd wordt of dat we van meerdere losse inschrijven een nieuw team maken.

Inschrijvingen per email of op andere manieren nemen we niet in behandeling. Een team van 4 personen wordt niet als volledig team gezien en de Technische Commissie streeft ernaar een vijfde of zesde speler toe te voegen. Dit mede met het oog op het grote aantal invallers dat elk jaar nodig blijkt te zijn en om iedereen de kans te geven om competitie te spelen bij LLTV. We kunnen geen competitieplek garanderen ivm een beperkt aantal plekken. Wil je niet vast in een team zitten, maar wel invallen als het nodig is? Geef dit dan door via wedstrijdtennis@lltv.nl

Jeugdleden worden door Joris en Luuk benaderd. Bij vragen hierover is Joris bereikbaar op joris@lltv.nl of 06-23002378. De speeldata vind je hieronder.

Voor meer informatie kun je terecht op https://www.knltb.nl/tennissers/competitie/. Mocht je daarna nog vragen hebben, dan horen wij dit graag.

Inschrijven kan via de inschrijflink

Met vriendelijke groet,
Commissie Wedstrijdtennis